Kollar på film :)

Kollar på Dear John nu. Den börjar bli riktigt sorglig nu. Kommer börja gråta :P
Har hyrt the last song och Kick ass också. The last song är tydligen också sorglig..
Ska fortsätta kolla nu.
Puss ♥

Resultatet :P

Mamma-1,1,1=3
pappa-1,1,2,2,1,2,2,1,2,1.2=17
Kjelle-2=2
Ann-2,1=3
Skrev ned det här så jag lägger upp det. Pappa vann stort :P

Musik tävling :P

Har gjort en musik tävling till dom vuxna nu. Se vad de kan. Det är bara massa intron så vi får se om de känner igen låtarna :P Nu ska jag se om de är redo att köra.
Puss ♥
Mamma pappa barn-Ebba Grön. En låt som är med i tävlingen

Music <3

Nu kopplade vi precis in min dator till ett par högtalare så vi lyssnar på spotify. Just nu spelas denna låt.
Från och med du-Oskar Linnros

Inget att göra..

Haha har jätte kul nu när jag Skypar med Marcus och Oscar. Marcus sitter och pratar med sig själv och typ sjunger och jag och Oscar lyssnar XD

Fick igång internet!

Sitter nu hemma hos Kjelle och Ann. Fick igång internet här så då kan jag blogga och kolla facebook. Skypar med Marcus och Oscar också. Kul :P

Nu ska jag packa.

Blir bara ett snabbis inlägg. Ska packa nu. Vi ska åka till pappas kompisar och fira där. Men först måste vi stanna i centrum och handla och hyra film till mig så jag också får något att göra ;)
Puss ♥

Vaknade precis

Hade jätte svårt att somna igår kväll. Låg typ vaken i en och en halv timme. Men då fick jag ändå lite tid att tänka.
Nu ska jag nog gå och äta lite frukost. ♥

Victoria secret fashion show :D

Var så taggad för den skulle ju gå på tv idag och så Missar jag det! Fail...Men jag löste det :P har legat i sängen och kolla nu istället på yt. Inte lika bra kvalitet. Men vad gör det? Det var iallafall lika grymt som vanligt! Men jag tycker nog att förra året var bättre. Ja nu ska jag sova. Måste ju vara pigg inför imorgon ;)
Ush vill inte att det ska vara nytt år tiden går ju alldeles för fort. Men det finns inget man kan göra åt saken...
Godnatt och sov gött ♥
Haha lite suddig bild från förra året :P

Jaha...

Vad har jag gjort nu då?

Ja juset imorgon är det nyårsafton.

Dagen har varit rolig. Vi har skrattat jätte mycket. Vi hann spela Guitar Hero och prata innan de gick hem. När de gått hem kollade jag mamma och pappa på en film och jag somnade. Så jag sov en timme XD Så nu kommer jag typ inte kunna sova ikväll. Nu ska jag kolla på en film på 3:an som heter vad allt en tjej vill ha.
Puss ♥
I somras när vi hade vattenkrig :)

Snart kommer dom

Marcus ringde precis och sa att han och Oscar var på väg. Så dom kommer när som helst. Vet inte vad vi ska hitta på. Men vi har nog kul XD

Dum...Dum....Dum....

Imorse vaknade jag och Nilla klockan kvart över 9. Då låg vi i sängen och bara pratade i en timme. Sen åt vi frukost. Efter frukosten gick jag och duscha. Och det är det vi hunnit med den här morgonen. Idag ska vi vara med Marcus. Men först ska vi äta lunch och spela Wii. Nu håller Nilla på med min mobil med någon katt som kan pratat ^^. Ska joina henne nu :P
Sosso när du läser detta (om du gör det :P) ring eller sms:a mig då! :)

Rulig dag :P

Nu är Nilla i duschen så jag passar på att blogga lite. Idag har jag och Nilla varit hemma hos Marcus och Oscar var också där :) Vi har haft jätte roligt och skrattat mycket :D Vi var där från typ halv 3 till klockan kvart i 6. Sen komma mamma och pappa och hämta oss och de bjöd på kebab :) Så nu har vi precis ätit. Ikväll ska vi bara mysa och kolla på film.
Puss ♥

Nilla is here :)

Idag ringde Nilla och väckte mig (som vi hade bestämt). Då gjorde jag mig iårdning och sen gick jag och mötte henne. Då hade hon köpt chips och fanta exotic. Så vi har myst och pratat och ätit massa onyttigt. Sen har vi hunnit spela lite Wii också haha vi blev heelt galna ;) Nu vet jag inte vad vi ska göra men Nilla ska iallafall skriva på hennes blogg.♥
www.gymnastens.blogg.se
Haha ganska flummiga ^.

Jaha godnatt då

Jag hann kolla på 2 avsnitt idag men jag orkar inte kolla mer så nu ska jag sova.
Puss ♥

En överraskning :P

Idag kom mamma hem med en sen julklapp till familjen. Då hade hon köpt Beatles Rock band! :D
Det var jätte roligt och vi har rockat hela dagen ;) Haha ville bara säga det. Nu ska jag iallafall kolla på Glee igen. Har blivit en vana nu. Skriver såklart när jag kollat klart.
Puss ♥

En bra låt :P

Tainted Love-Soft cell (bästa vertionen)


Tainted love-Marilyn Manson (sämst!)

Ont i huvudet...

Idag har vi mest slappat. Jag mamma och pappa har spelat spel städat våran garderob typ. Har ont i huvudet nu. Tror jag håller på att bli sjuk. Vet inte vad jag ska göra nu. Hehe detta blev ju ett jätte roligt inlägg..
Puss ♥
Jag och pappa :) Sitter med keps inomhus och har fortfarande pyjamas på mig :P

Breakaway

Hello bloggen. Vaknade för 20 minuter sedan. Sov ganska länge dag. Idag har jag inga särskilda planer. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag... Nu ska jag iallafall äta lite frukost.
Puss ♥
Breakaway-Kelly Clarkson

Nej nu ska jag sova!

Ska sova nu. Puss ♥

Kolla på Glee idag igen :P

Nu ska jag kolla på Glee. Blir nog ett till inlägg innan jag somnar :P
Puss ♥

Här kommer gamla bilder...


skypar...

....Med Nilla,Marcus och Emile nu och chattar med Sosso :D Har inget mer att skriva :P

Shopping dag!

Kom hem för kanske en kvart sedan. Vi har haft det jätte kul. Fast jag shoppade ingenting! Jaja vill nog spara mina pengar istället ;) Nu ska jag ladda över bilder till datorn från mobilen.
Puss ♥

Bennie and the jets

Nus ska jag strax åka och möta Sosso. Bloggar när jag kommer hem.
Puss ♥
Bennie and the jets-Elton John ♥

Film kväll :)

Ikväll har vi kollat på Iron Man 2 och Night and Day. Båda var riktigt bra. Har ätit massor av godis så jag är propp mätt! Imorgon ska jag och Sosso åka och shoppa i Nacka forum :) kul kul. Så vi får se om man hittar något snyggt till nyårsafton. Nu ska jag kolla på Glee.
Puss ♥

Mamma är sjuk.

Det blir inga gäster idag för mamma är sjuk. Så vi kommer bara slappa idag. Spela lite spel och så. Men vi kommer ha det mysigt iallafall. Ska nog gå och duscha nu. ♥
Me now :P

Godmorgon

Vaknade för typ 10 minuter sedan. Så jag sitter fortfarande i sängen. Idag ska pappa ringa Telia om skydd på datorn. Och om allt är som det ska ska jag skaffa msn, Skype och Spotify. Vill inte göra det än för då riskerar jag att få virus eller något annat. Sen klockan 3 kommer det gäster hit. Som vi ska fira sen julafton med. Nu ska jag äta frulle. ♥
Jimmy eat world-The middle

God natt :)

Nu har jag kollat på ett avsnitt av Glee. Vill igentligen kolla på ett till men jag måste sova nu. Inte för att jag är särskillt trött då :P
Puss ♥
Like A Prayer-Glee Cast (Madonna)

Glee :D

Nu ska jag kolla på Glee. Det är så himla bra och för er som inte har sätt det så se det!!!

The Time (Dirty Bit)

A good song!
The Time (Dirty Bit)-Black Eyed Peas. Kolla videon också rätt cool ;)

Svårt att välja...

Harry Potter slutar klockan nio. Men klockan åtta börjar fångarna på fortet och stjärnorna på slottet. Så jag vet inte vad jag ska kolla på. Vad tycker ni? :P Det blir nog fångarna på fortet endå...
Run To The Hills-Iron Maiden :)

Kollar på Mr Bean.

Sitter och kollar på Mr Bean nu innan Harry Potter och fenixorden börjar. Jag tror jag sätt ungefär halva så jag tänkte att jag skulle se den och 6:an innan del 1 av 7:an kommer ut. Har fortfarande inte sätt den.
Filmen går iallafall på 5:an. Den börjar 18.15. Så nu vet alla det :P
Bjuder på en låt innan filmen börjar.
Thnks fr th mmrs-Fall out boy.

Nu kommer bilderna.

Fin bild på Erik som jag redigerat lite.
Och en bild på mig som jag också redigerat.
Det var  dom bilderna. Det finns mer men jag orkar inte ladda upp fler. ♥

Ja..Det är jul dagen idag.

Kom hem för ungefär 20 minuter sedan. Dagen har varit bra. Vi har mäst bara slappat jag och Erik spelade schack och Wii. Sen har vi bråttats också i deras soffa. Nu sitter jag och avinstalerar alla mina The sims spel. Jag ska installera det på min dator istället. Senare ikväll kommer alla bilderna från igår det lovar jag. Nu ska jag fortsätta.

Puss♥


Fick låna deras dator.

Kvällen har varit jätte kul! Jag fick 1200 kr, Eclipse, Glee säsong 1 volym 2, En pyjamas,Ett vitt linne och 2 T-Shirtar och Beyonces parfym + boddy gell och kropps tvål i samma doft :)
Annars har jag och Erik busat och tagit massa roliga bilder som jag lägger upp imorgon eftersom internet inte funkar på min dator. Nu är mamma och Emrika ( Eriks Mamma) och lämmnar farmor. När de kommer hem tror jag att vi ska spela spel. Imorgon blir det såklart mera inlägg.

Puss ♥


Last Christmas-Wham

God Jul!

Ja som alla vet så är det ju julafton idag. När jag gick upp kollade jag på Tv med Mamma och Pappa. Sen sa dom att jag fick öppna ett paket nu på morgonen. Då fick jag en MacBook Pro!! Är super glad. Fast det är inte bara min utan mamma och pappa kommer också få använda den bara det att den är mest min ;) Snart ska vi åka iväg. Vi ska hem till Min kusin Erik och hans familj. min mormor skulle ha följt med men hon blev sjuk. Så det blir bara vi och farmor som ska med. Ska packa nu för vi ska sova där. Men jag tar med mig datorn och om jag får koppla upp mig på deras internet blir det ett till inlägg.
Puss ♥
'
Ja detta är jag just nu :P

Ni måste läsa!

Hittade en grej på Emmas blogg.



Läs nu nedifrån och upp!

Dan före doppare-dan!

Tjennare!
Dagen har gott jätte bra och jag har hunnit med jätte mycket! Gjorde nästan allt jag skulle. Hann tyvär inte cykla eller jag årkade inte cykla. Har igentligen inte så mycket att blogga om. Imorgon hinner jag nog med ett ilägg iallafall. Men eftersom det är Julafton vill man ju inte häcka framför datorn hela dagen. Dessutom ska vi inte vara hemma så kommer inte ha tillgång till dator. Eller det kanske blir mobil inlägg om ni har tur ;) Nu ska jag hjälpa till med vårat pepparkaks hus.
Puss ♥


Nyvaken.

Vaknade för 5 minuter sedan. Sitter och lysnar på lite musik och kollar lite på fejjan. Idag ska jag storstäda hela huset. Jag ska städa mitt rum, städa hallen, städa åt marsvinen och dammsuga hela huset. SEn hade jag tänkt att jag skulle cykla ikväll också. Nu ska jag gå och äta lite frulle tror jag så jag kan komma igång.
Puss ♥


Tommy-Gun-Royal Republic. Haha ganska häftig låt endå.

Siter i min snobben Pyamas!

Nu sitter jag i min säng i min mysiga snobben pyamas och chattar med Sosso. Ska strax sova tror jag. Känner mig inte så trött just nu. Men det kan bero på att det är mycket tankar som far runt just nu. Är nog vaken en timma tll iallafall så det blir dan före doppare dan! :D

Puss ♥


Ser ni de små snobben figurerna? :P

Lite olika test :P

Dumhets-testet

(x ) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
( x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( x) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
( x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
( x) du testade precis om du klarade det
( x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
( x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(  )du har nån gång somnat på en lektion
(x ) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x ) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
( ) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
(x ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x ) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x ) du har trillat av stolen då den stått helt still
( ) du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Det kan jag inte skriva hät :P
DAGENS KLÄDSEL: Svarata Jeans,Lila T-Shirt och en svart kofta.
DAGENS FRISYR: Vanlig uppsatt
DAGENS LÅT: Goodbye My Lover-James Blunt
DAGENS PLANER: Inga just nu :P
DAGENS SAKNAD: En person ♥
DAGENS DUMMASTE: Blir arg bara jag tänker på det!
DAGENS MISSLYCKANDE: Du!
DAGENS DROG: Musik!
DAGENS KÖP: Lunch :P
DAGENS GODIS: Choklad kalender
DAGENS HUMÖR: Bättre än igår
DAGENS CITAT: Ingen aning
DAGENS ROLIGASTE: Kommer inte på något

Allmänt-test
Hur bor du: Villa i Tyresö :D
Brukar du komma i tid: Jadå
Hur lång är du: 157 cm typ. Är en kortis!
Kan du laga mat: Jadå :)
Vad jobbar du med/pluggar du: Tråkigt :P
Vad har du på dig just nu: Det har jag redan svarat på
Har du någon fobi: Nej jag tror inte att jag har direkt en fobi men jag kan vra rädd för vissa saker.
Hade du en bra kväll igår: Absolut inte! Eller det beror på vilken tid.
Vilket är ditt senaste inköp:  Redans svarat på min lunch
Din favoritdryck på morgonen: Bravo Juce!
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mamma
Har du sovit i din egen säng inatt: Jadå ;)
Vad hade du sönder senast: Det kommer jag inte ihåg.
Vem snackade du med senast: Sosso :D <3
Varm favoritdricka: Te!
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Juce eller vatten!
Alkoholhaltig favoritdricka: Ush!
När gjorde du senast något riktigt dumt: Det var nog inte så länge sen..
Saknar du någon just nu: Det är klart!
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Säga dumma kommentarer!!
Någon jag stör mig på: Det kan jag verkligen inte säga här men Sosso du vet!
Intressen: Sjunga :)
senaste person du kramade: Alicia :) Kommer skana dig! ♥
Senaste person du ringde: My Mother
Senaste person som ringde dig: Sosso ♥
Vad drack du senast: Vatten :)
Vill du ha barn: . Inte änn :P
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja det gör jag väll men nu är det ju jul!
Är du sugen på något nu: Jaa :P
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inge men jag brukar smaka av mamma och pappa när det driker cafe latte :D
Använder du hudkräm: Japp på mina armar och i ansiktet
Attraheras du av män med skägg: ??? Nej inte riktigt :S
Micro-pop eller poppa själv: Vad blir det för skillnad?
Brukar du baka: Nja det händer ibland.
Röstade du i det senaste valet:  Japp i skol valet ;)
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Inte riktigt :(
Vilken låt lyssnade du senast på: Schools out-Alice Cooper :D
Har någon annan sovit i din säng inatt: Japp :P
Vad tycker du är äckligt: Pervon på gatan!
Har du pengar på mobilen: Alltid! :D

Allmänt test 2

Vilken svordom använder du mest? Typ jävlar :P
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06.30...
Var köper du dina matvaror ifrån? Lite olika
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Jag tycker om båda!
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En hund!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jupp
När var senast någon stötte på dig? Är inte så bra på att lägga märke till det me kanske idag :P
Vad åt du till middag senast? Lasange :D
Kan du vissla? Jadå
Tittade du på tecknat när du var liten? Klart jag gjorde! :D
Äger du några popband t-shirts? Jag äger 2 P!nk T-Shirts.
När flög du senast? För 3 år sedan tror jag :P
Pratar du några andra språk? Nja Engelska och Franska :)
Har du gråtit offentligt? Senast igår..
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Vill ha ett till hål i örat
Vad har du med dig in på bion? Snacks och en kompis :)
Vad har du för väder? Massa snö D:
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Gills vanliga skolan? Isåfall typ Idrott,So och musik såklart!
När sov du senast på golvet?  Det kommer jag inte ihåg ^^
Vilken är din favorit drink?  Vet ej ;)
Gillar du din boendesituation? Nja skulle hälldre bo i New York!!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? typ 8.
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nej inte direkt stressiga men ibland är det rätt fullbokade :P
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nja..
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 14 Vårar :P
Tror du på liv på andra planeter? Ja det gör jag väll.
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Mycket
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Naj
Tycker du om att krama folk? Det är klart!!
Äger du en digitalkamera?  Japp :) fast har ingen aning om vart den är :P
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Typ inga
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Det beror på vem som säger det
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nja inte riktigt.. Kanek ibland...
Är du mörkrädd? Ja kan bli riktigt mörkrädd ibland!!
Tre saker du alltid har med dig? Mobil,Busskort och Pengar :P

Tre-saker-testet

Tre saker jag inte förstår mig på: En person, Dumma människor och Varför hon skulle komma och försöra!
Tre saker som finns på mitt skrivbord/bordet: Min dagbok, Piano och Pennor
Tre saker jag gör just nu: Bloggar,Chattar och Lyssnar på Musik
Tre saker jag vill göra innan jag dör: Mycket mycket mycket!!
Tre saker jag kan: Skratta,Gråta och Bli kär...
Tre saker jag inte kan: Säga som jag tycker,Tänka posetivt och typ...Rita det kan jag absolut inte!
Tre saker jag tycker att du ska lyssna på: Var alltid ärlig,Var glad och det är okej att vara deppig ibland!
Tre saker jag skulle vilja lära mig: Spela bättre Gitarr, Säga som det är och komme inte på något mer...
Tre favoriträtter: Tacos, Lasange och Grillat Kött på sommaren!

Im sorry!

Förlåt för sålig uppdatering men nu är det lov och då kommer jag ha mycket mer tid att blogga. Hoppas jag! Dagen gick iallafall jätte fort och vi slutade redan klockan 12.00. När jag kom hem åt jag lite lunck och kolla på The Day After Tomorrow. Den var jätte bra. Men man får ju lite funderingar hehe....
Sen kollade jag på ett hund program på Animal Planet. Eller på 3 avsnitt. Är jätte sugen på att skaffa hund. Vem vill inte det ;) Nu sitter jag och chattar med Marcus om typ ingenting. Sen lysnar jag på Spitify. Just nu spelas Nicke och Nilla. Väcker så många underbara minnen. Speciellt Trollens Rock'N'Roll. Hehe jätte roligt jag vet. Nu ska jag nog kolla lite på Gossip girl.

Puss ♥

Helgen

Har inte hunnit blogga så mycket i helgen men nu ska det bli bättring! I fredags så sov ju Sosso hos mig sen på Lördagen var vi på hundmässan. Igår mötte jag Sosso, hennes brorsa och hennes mamma vid bussen och så åkte vi till St:Görans kyrka. Förra året hade vi konsert där och iår var det 5:orna och 6:ornas tur. Vi fick hjäpla till där och fick en egen grupp och var konserföräldrar. Det var jätte roligt. På väg hem bestämmde vi att jag skulle sova hos Sosso. När vi kom hem till henne kollade vi på filmen Baby Mama. Den var skit rolig. När den slutade gick vi och la oss och då var klockan 23.20. Det var ungefär min helg. Lite körig men rolig. Dagen var bra. Vi var de ända från musikklasserna i skolan idag för alla andra förutom vi och 4:orna hade ledigt.Men 4:orna var inte i skolan. Men på morgonen kollade vi på film och åt goodiiis. Sen resten av dagen Jul pysslade vi men Jag, Sosso, Daniel, Marcus och Elli satt mest och prata och hade kul. När jag kom hem har jag bara slappat. Ikväll tror jag att vi ska handla lite mat inför Jul Afton! och juste vi ska typ köpa en julgran också.



Roxane-The Police.

St:görans kyrka.

Sitter nu i st:Görans kyrka och väntar på att konserten ska börja. Det är 5:orna och 6:orna som ska uppträda. Det börjar nu vi ses sen.

Hund Mässan.

Idag har jag mamma och Sossso varit på Hund mässan! Gud så söta alla hundrana är! Till och med dom som är så fula blir så söta. ♥ Vi hade det iallafall jätte bra! Och vi trodde vi skulle vara där i ungefär 3 timmar men det blev 7 timmar! Vi kollade på utställningar av hundar och olika Shower och grejer! Kul var det. Nu ska jag strax äta middag. Se ska jag kolla på Robinson finalen! Hejja Erik och Daniel!!


(Kommer lägga ut bilder sen)

Sosso is here :D

Nu sitter jag och Sosso Posso och Flummar. Vi chattar även med Marcus och försöker få honom att förstå vad Smex är för något! ;) Dagen var väll bra. Vi fick Choklad Pudding på franskan :D . Det va typ det.

Nu vill Sosso att jag ska skriva om hur underbar hon är!♥


Me and Sossos fot




Who Let The Dogs Out-Baha Men (Typ)

Snackar med Sosso.

Sitter och pratar med Sosso i telefonen. Vi snackar om allt möjligt. När jag pratat klart med Sosso ska jag sova.

Bad Day.

Nu ska jag strax byta om eftersom jag ska cykla i typ 30-40 minuter. Har snackat med Sosso i 40 minuter om alla våra problem. Men vi skrtta mycke endå! :D
Vet inte om jag kommer blogga mer idag men vi får väll se.


Bad Day-Daniel Powter. Låten passar bra den här veckan!

Ska det var en rubrik här?

Kom hem från skolan för ungefär 50 minuter sen. Skoldagen var väll typ som igår. När jag kom hem städade jag buren till mina söta marsvin Kicko och Rex. Nu sitter pappa & jag och kollar på en film vi spelat in dom gick på tv för ungefär en vecka sen. Den heter I am Legend. Det är med Will Smith. Den är ganska bra men lite läskig så jag vågar inte riktigt kolla. Men jag kikar fram ibland bakom datorn. Ikväll ska jag träna tänkte cykla medans jag kollar på Robinson. Sen har jag inte planerat något mer. Nu ska jag kolla lite mer på filmen.




Hehe..En gammal bild på mig :P

Hihi jag och Sosso sjunger ♥

En fin bild på Sosso :P

Sista inlägget.

Nu börjar Gray's om en minut. Sen ska jag gå och lägga mig så detta blir sista inlägget.





Goodnight <3

Imagine....

Läs noga på Texten!
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today

Imagine there's no countries

It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace

You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Imagine no possessions

I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world

You may say that I'm a dreamer

But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will live as one



Imagine-John Lennon <33

Put You Records On.

Skoldagen var sådär... Har ingen lust att skriva om det här på bloggen. Annars när jag kom hem har jag slappat. Råkade somna lite. Sen lagade jag middag idag för det ar min tur. Det blev Carbonara.
Ikväll ska jag kolla på Grey's Anatomy. Vet inte riktigt vad som går på tv innan. Nu ska jag kolla lite gammla bilder på datorn. ♥


Put Your Records On-Corinne Bailey Rae

I wanna rock and roll all nite and party every day!

Somnade 22.40 igår ungefär så är jätte trött. Men vi börjar ju halv 10 idag så då fick jag ju sova lite längre. Idag är det en ganska tråkig dag i skolan men på Franskan kollar vi på film så det är bra! Nu ska jag bortsa tänderna sen ska jag nog kolla på lite Tv innan jag går mot bussen.


Live :P


Rock And Roll All Nite-Kiss

Goodnight World!

Nu ska jag sussa. Imorgon börjar vi 09.30 så då blir det bloggning på morgonen.
Natti Natti ♥

I hope you had the time of your life.

Another turning point;
a fork stuck in the road.

Time grabs you by the wrist;

directs you where to go.

So make the best of this test

and don't ask why.

It's not a question

but a lesson learned in time.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs

and still frames in your mind.

Hang it on a shelf

In good health and good time.

Tattoos of memories

and dead skin on trial.

For what it's worth,

it was worth all the while.

It's something unpredictable

but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.


Time Of Your Life-Green Day ♥♥

Don't Stop Believin Hold on To That Feeling

Kom hem för ungefär 15 minuter sen. Skoldagen har varit bra specielt när vi fick sluta en timme tidigare. Nu ska jag äta något för maten var ricktigt äcklig idag! Brukar inte säga att mat är äcklig men den här var Äcklig!



Me.


Don't Stop Believin-Journey (Orginalet)


Samma låt men från Glee ♥

We were the kings and queens of promise!

Gick upp ungefär 06.40. Igentligen förstår jag inte att jag årkar! Idag börjar vi med matte...Sen har vi typ 80 min Krock! Så får vi sluta tidigare för Engelskan blev inställd. Så vi har en bra dag idag!
När jag kommer hem kommer jag såklart blogga mera! Vem vet det kanske kommer ett till inlägg nu på morgonen ;)





Kings And Queens-30 Seconds To Mars

Borsta tänderna när du är riktigt glad...

Nu sitter jag och bortsar tänderna. Ska gå och lägga mig. Är super trött! Men jag tror jag skriver ett inlägg imorgon bitti!♥


When i come around-Green Day ♥

Juste!

Hade helt glömmt att det var Lucia idag! Så glad Lucia Allihoppa!!



Ush!

Fick nyligen reda på att min kusin Erik varit med om en olycka när ha åkt pullka så han hade varit på sjukus igår!
Jag vet inte riktigt vad som hänt. Vill bara önska krya på dig Erik!!♥


Nu sitter jag och lyssnar på Aerosmith och kollar runt på fb. Ska strax gå och kolla på Ung och bortskämmd :)
Det är bäst!




Me now :P

White Wedding!

Nu har jag gått med Katta till bussen. Hon han tyvär inte stanna så länge. Ikväll ska jag bara slappa har inga läxor eller någonting! Så nu ska jag kolla lite bloggar och lyssna på musik.




White Wedding-Billy Idol.

Katta här :)


Nu ska jag och Katta spela Guitar Hero så det blir bara ett snabbis inlägg :)
Men jag bloggar lite senare ikväll.


Mobil blogg :)

Bloggar från min iPhone nu. Vi börjar om 2 min så det blir bara ätt snabb inlägg. <3

Tisinställt inlägg.

Nu sitter jag i skolan. Vi började 1 timme tidigare eftersom det är Lucia tåg. Men jag skriver såklart när jag kommer hem.


Sista inlägget!

Nu ska jag ta ett varm och skönt bad och sen ska jag gå och lägga mig. Men imorgon skriver jag när jag kommit hem från skolan.



Nu kommer bilderna från Lucia!





Det blev inte så många och alla är suddiga men det var så himmla mörkt där inne så det var svårt för kameran :P

Ni var iallafall jätte duktiga! ♥


Lucia :)

Nu sitter jag antagligen och kollar när Sosso har Lucia i tallet. Men när jag kommer hem bloggar jag igen och då lägger jag ut bilder.

Hare bra ♥


2-4-6-8 motorwy-Tom Robinson Band.

Paradise city :)

Är färdig med brottsberättelsen nu. Känns jätte skönt för då behöver jag inte jobba mer på den i veckan!
Nu ska jag nog klä på mig så jag kommer igång lite.
See you later Aligator ♥


Paradise city- Guns N Roses

Goodbye my lover!

Pappa kom och väkte mig för ungefär en timme sen. Då gick jag upp och åt lite frulle.
Sen satte jag på datorn. Så nu sitter jag och skriver en brottsberättelse som ska vara inlämmnad på torsdag. Jag har inte så himmla mycket kvar att skriva så det känns ganska skönt!
annars idag ska jag hjälpa pappa rensa avloppet, Slappa och sen kl 16.00 ska jag och mamma vara i stallet och kolla på lucia tåg med alla hästar och grejer. För Sosso ska vara med där.
Nu ska jag fortsätta skriva. Det kommer antagligen fler inlägg under dagen.

Morgon trött :P



Goodbye my lover-James Blunt

Tears in heaven.

Nu ska jag gå och lägga mig  men jag bloggar imorgon :)


Nighty night <3



Good songs!


Blink 182-Always

Madonna-Like a prayer


Green Day-Last of the american girls

Aerosmith-Love in an elevator

Några bra låtar <3

Nedräkning!


Men Alice då! <3

Jag bad Alice att fixa min designe lite och det gjorde hon jätte fint! Sen så såg jag på facebook att hon hade fixat en överaskning. Då hade hon gjort en helt ny header som är super fin!! Dack så super duper mycke Alice!! <333




Alice<3

Tack!

Tack Alice som fixade llite på min blogg! Du förtjänar en länkning!

http://kokosfroken.blogg.se/

Hello :D

Hej på er som läser!
Mitt namn är Felicia och jag är 13 år. Jag går i tyresö musik klasser och sjunger mycke på fritiden också.
På den här bloggen kommer jag skriva om min vardag tipsa om låtar jag lyssnar på m.m :)

En fin design kommer snart!

Kram ♥


Thats me!



Jump-Van halen

RSS 2.0