Orkar inte blogga

Blir bara ett kort inlägg. Orkar inte blogga. Hela dagen har vi varit i stan. Har varit jätte mysigt. Vi kom hem runt halv tio. Nu ska jag göra nada...

Valborg

Idag är det ju Valborg! Vi i familjen ska åka in till stan och fira. Det har vi inte gjort förut på Valborg så det ska bli skoj. Nu ska jag ta en dusch och fixa mig. Vi hörs sen.

time to sleep

Nu säger jag godnatt. Vi hörs i morgon.

Dålig bloggning

Gårdagen:

P hämtade mig i skolan och vi åkte till stan och jag gjorde ultraljud. Allt såg bra ut. Efter det åkte vi till farsta och åt tidig middag (klockan var bara 3) Sen åkte vi till stallet. Jag bytte om sen snacka jag med några människor där. Sen var det dags för ridlektion. Och tror ni inte jag ramlar av när vi skulle trava. Men allt gick bra!
På kvällen kollade jag på Big Brother och plugga franska. Sen kolla jag på American idol.
Dagen:
Det var en helt vanlig skoldag. Men efter skolan gick jag hem till Sosso. Hon sprang runt och packa medan jag kolla på. Sen åkte vi med hennes katt Assar till Sossos mormor. För Sosso ska till landet i helgen så då ska hennes mormor ta hand om den. Efter det for vi till Centrum.

Det var fullt av människor där. Inte så konstigt det! Nästan alla kände vi. Det var dags för flashmob! Det gick skit bra. Förutom att vi hamna super mycket i o takt. Men när låten kom igång så tog vi igen det! Det var super kul! Och det var ganska mycket folk som undra vad vi höll på med. Ni som inte var där missa något!

Nu ska jag göra familjen sällskap. ♥
Vi ska försöka ladda upp video från flashmoben när vi skaffat en sladd. Då kan ni få se den!

Nu ska jag sova

Nu ska jag gå och lägga mig. Är väldigt trött. Vi hörs i morgon. ♥
En giraff unge på kolmården

Promenad

Kom precis hem från en promenad. Fick gå själv för P orka inte. Men det gjorde inget.
Nu ska jag nog plugga So. Tror vi hade en läxa till i morgon.

Sov 2 timmar

Efter att jag gjort alla grejer gick jag och la mig i soffan. Och så somnar jag och sover 2 timmar! Är hur trött som helst fortfarande. Snart ska jag och P gå ut på en promenix. Tror inte vi kommer orka gå så långt. Men ut kommer vi i alla fall.

Kom hem för typ 45 min sedan

Härligt med kort dag! Nu hade jag tänkt och göra lite saker. Här får ni en lista:
♥ Städa åt mina små grisar
♥ Plocka ur diskmaskinen
♥ skriva
♥ Kolla på senaste avsnittet av Glee ( Born this way! Oj vad jag har längtat!!)
Ja det var typ det jag ska göra

Feels like i'm floating, leaves my body glowing

Nu ska jag snart fara mot bussen. Orkar inte cykla idag. Första lektionen är No. Då har vi provet. Sen är det Franska. Sen sluta vi! Så skönt! Då ska jag hem och bara slappa. Nu ska jag fixa det sista sen ska jag dra.
Hihi Katta ♥

Fullt upp idag

Skoldagen vart helt okej. Tråkigt med skola såklart. Efter skolan cyklade jag hem och  kollade på tv. Sen plugga jag inför provet i morgon. Senare fick jag reda på att M&P inte skulle äta hemma så jag fixa middag till mig själv. När M&P kom hem gick jag och M ut på en prommis. Vi stanna också hos grannen för att höra om jag kan jobba på breviksskolan på operation dagsverket. Och det gick bra. Så då ska jag jobba med 4 åringar. Roligt!
Nu ska jag sova. Är så otroligt trött. Skönt att vi börjar halv 10 i morgon!
Min ena sötnos! ♥
Juste, visst blev min nya design snygg! Tack Sosso!

Godmorgon

Nu har jag hunnit vaknat och tagit en dusch så jag passar på att blogga. Känner mig faktiskt ganska redo inför att börja skolan igen. Även fast det är tråkigt så ska det bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Tänkte cykla till skolan idag. Vi får se hur det går. Har ju blivit super rädd för kanter sen jag ramla...
Nu ska jag äta lite frukost. Vi hörs sen!

Klart.

Nu är allt klart :) Ha det bra! // Sosso

Sosso talar.

Tja hörrni. Ni undrar säkert  varför Felicia har min design på hennes blogg och därför tänkte jag tala om varför! Jag ska fixa till hennes design och då behöver jag grunderna från min blogg. Men nu helt plötsligt började min dator hacka. Så jag går upp tidigt imorgon istället och försöker då istället. God natt!

-

Hela dagen har jag ju varit med Sosso. Vi har haft det ruligt. Först var vi stallet och kollade när några hoppa sen cyklade vi hem och då började vi rensa i lilla stugan. Hitta massa leksaker som jag bara älska när jag var liten.  Sen hittade vi massor av tallrikar, vinglas, champagneglas och vanliga glas. Så jag och Sosso satte oss och gjorde rent dom och slog in dom med papper. Sen la vi ner dom i en kartong. Så dom grejerna ska jag ha till jag flyttar hemifrån. Kul! När vi var klara med det la vi oss ner och bara sola. Så himla skönt!
Nu på kvällen tog vi en promenad och har bara flummat. Sen halv 8 åkte hon hem. Nu har jag hunnit plugga No. Har massor av frågor till Marco så jag får plugga extra imorgon.
Nu ska jag kolla på körslaget. Måste ju se vem som vinner!
Här äter man glassbåt

Härligt väder!!

Det är nästan 22 grader här hemma! Och det är liksom april. Det är ju inte klokt!
Idag kommer Sosso hit. Vet inte riktigt vilken tid för hon skulle vara i stallet först. Men hon skulle höra av sig. Nu tänkte jag gå ut och bara vara. Kan ju inte sitta inne och häcka vid datorn...

Rodney fick åka idag

Alla andra värkar sura för att Rodney fick åka men för mig gjorde det inget. Jag är i alla fall glad att Katerina är kvar. Hon kanske är skit jobbig men hon är ju kul att kolla på.
Nu ska jag sova. I morgon ska Sosso komma hit sen kanske vi ska börja rensa i lilla stugan.

Big Brother

Kollar på Big Brother just nu, eller det är reklam så jag passar på att blogga. Idag har jag varit i farsta och hos mormor. Fick med mig ett par ballerinor och ett linne. Nu börjar det igen.
Ut med Rodney!

Näst sista dagen på lovet

KLockan 10 kom mamma och väckte mig men jag puttade bort henne för jag ville verkligen inte gå upp! Sen kom hon in en gång till och då putta jag bort henne igen. Sen klockan 11 gick jag upp av mig själv. Jag kan vara riktigt sur på morgonen när jag inte vill gå upp! Och jag skiter i om jag inte kan somna sen på kvällen.
Idag ska jag plugga No inför provet och bara njuta av lovets slut.

Säger nog godnatt nu

Är så otroligt trött så jag ska nog gå och lägga mig nu. Godnatt ♥
En gång i tiden var man blond...

3 påskägg

Nu har farmor och mormor precis åkt hem. Fick 3 påskägg idag. Alla med massor av godis i. Vet inte hur jag ska orka äta upp allt. Nu tänkte jag kolla klart på The vampire diaries eftersom jag inte hann kolla klart på det i morse.

Godermorgen

Vaknade typ 12 och sen dess har jag kollat på det senaste avsnittet av vampire diaries. Har inte hunnit kolla klart men jag måste gå upp och äta frukost innan farmor och mormor kommer. Vi ska nämligen fira mormor som fyller 86 år idag! Grattis! ♥

Fortfarande vaken...

... men nu är det dagas att sova. Godnatt ♥

Mitt i natten

Runt kvart över tolv gick de sista gästerna. Sen dess har familjen + två andra som ska sova kvar här, lyssnat på spotify.
Vi har haft det super trevligt hela dagen! Mycket skratt och spring. Senare på kvällen runt elva stod vi barn vid brasan ute och bara prata. Mysigt! Sen gick vi in och spelade Wii.
Nu tänkte jag kolla på någon film. Känner mig inte särskilt trött.

tjugoandra april tvåtusenelva

I morse vaknade jag strax inan 9 och små sov ända fram till kvart över 10. Nu ska jag bara borsta tänderna sen är jag klar. Kanske bara ska små fixa lite här hemma inan alla människor kommer.
Ha en trevlig långfredag!

Time to sleep

Nu ska jag sova. Alla människor kommer vid 12 i morgon så man kommer ju inte direkt få en sovmorgon.

Ooh la la-Goldfrapp. Älskar låten! ♥

20+

Det är liksom april men ändå 20 grader ute. I skuggan! Sommarn är tidig i år.
Katta åkte hem för typ 40 minuter sedan. Vi planerade att åka någonstans men det blev inte så. Det sluta med att vi kollade på en film.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Bara ta det lugnt och fixa lite till i morgon. I morgon är det ju långfredag och då har vi en tradition att alla vänner samlas här hemma och så äter vi ärtsoppa till lunch på ett särskilt ställe. Sen går alla hem till oss och fixar på tomten. Senare på kvällen blir det middag. Sen brukar vi elda och springa runt mitt i natten. Vi brukar också alltid spela musik och sjunga. Alltid lika mysigt! Synd att långfredagen bara är en gång om året!

Godmorgon!

I morse vaknade jag av att klockan ringde. Då gick jag upp på en gång och tog en dusch. Sen har jag ringt Katta och kollat på en buss till henne. Så hon kommer hit runt 12. Vi får se vad vi kommer hitta på idag.
Nu ska ja gå och äta lite frukost. Ha det bra!

Dags att sova

Nu ska jag sova. I morgon ska jag vara med Katta, vet inte vad vi ska hitta på men det får vi se i morgon. ♥

With Nilla

Jag har inte kunnat uppdatera för att jag har varit med Nilla sen igår. Jag åkte direkt till henne efter att vi handlat sen var vi ute till strax efter 10. När vi kom hem spelade vi kort och flumma. Vi somna vid halv 1.
Idag vaknade vi strax efter 9. Vi gick upp och spela xbox sen åt vi frukost. Efter det solade vi en stund men det blev tråkigt i längden. Så vi gick in och kom på att vi skulle ha en piknick så vi gjorde pastasallad och fixade lite. Sen åkte vi till kolardammarna och åt lunch där. Efter det åkte vi buss hem till mig och spelade Wii och åt egg toddy med oboy pulver. Sen gick vi en låång promenad. Senare var det dags för Nilla att fara hem.
Nu i kväll har jag ätit middag och varit hos grannarnas kaniner. Ska ta hand om dom tills på måndag så jag har 4 djur att ta hand om nu.
Nu ska jag skriva ett inlägg på Sossos blogg sen är det final av mästerkockarna! Hejja Louise!!

Få inte en chock nu!

Före:



Efter:




Ville verkligen ha något nytt så jag klippte av halva håret. Galna jag!

Slängde in ett till hål i örat också.


Vad tycks?

403

♥Nu har jag skrivit 403 inlägg ( men det här). Jag har ju haft min blogg i typ 5 månader så det är ganska bra.
Vaknade halv 10 idag och kunde inte somna om. Sen dess har jag bara kollat på tv. Ska kolla när bussen går mot centrum nu sen ska jag äta lite frukost.♥

Trötter jag äro

Nu ska ja faktiskt sova. Är så himla trött! I morgon ska jag klippa mig sen ska jag sen sova hos Nilla. men vi hörs i morgon när jag vaknat. Goodnight ♥

Hel dag på stan

Kom precis hem från stan. Blev klar hos läkaren runt 11 sen gick jag och tog blodprov. Fick också reda på att jag måste göra ultraljud :/ (jag är inte gravid!)
Efter gick jag och Mamma och åt lunch. Sen har vi bara gått och kollat runt i butiker och shoppat. Fick med mig en väska, en jacka och ett par byxor.
Nu ska jag sätta mig och vila har så himla ont i fötterna!

Mobilblogg

Skulle ha bloggar hemma men så glömde jag det så jag passar på att blogga nu. Just nu står jag och väntar på bussen. Den ska komma om typ 3 minuter. Vågade faktiskt cykla hit och jag ramlade inte. Har inte så mycket mer att skriva. Hörs när jag kommit hem.

Läkaren i morgon

Ska till läkaren i morgon så jag måste sova nu. Måste gå upp klockan halv nio och gå hemifrån strax innan 10. Ska försöka cykla till bussen. Hoppas på att inte ramla. Goodnight.

Okej...

För ungefär en vecka sedan fick jag en kommentar av Julia att hon ville att jag skulle visa mitt rum. Och det har jag helt glömt bort! Just nu är det inte så jätte städat i mitt rum så jag tänkte att jag kan visa på tisdag då jag ska städa mitt rum. Är det okej? Men för er som vill se mitt rum så kommer det bilder på tisdag!

Ute dag

Ja jag har varit ute nästan hela dagen. Vi har krattat och satt upp studsmattan. Det har varit väldigt skönt att vara ute! I kväll ska jag bara slappa koll på tv och kanske på någon film.
Vet inte vad jag ska hitta på nu. Blir väll något kul ♥

Tjenare!

I morse vaknade jag av att min mobil plinga till. Det var Sosso som ville att jag skulle gästbloga på hennes blogg under veckan då hon är hos sin farmor. Hennes blogg hittar ni under länkar på vänster sida.
Idag blir det nog en till ute dag. Men jag ska ta det lugnt för jag mår fortfarande inte så jätte bra. Nu ska jag ta å klä på mig lite kläder. ♥

The Breakfast club

Såg den precis. Den var faktiskt helt okej. Kan faktiskt rekommendera den!
Nu ska jag sova ♥

Körslaget

Nu sitter vi och kollar på körslaget. Eller det är lotto dragning nu så vi kollar på 1:an. Har inte så mycket att blogga om så jag vet inte varför jag gör det. Ha en fortsatt bra lördag. ♥

Våra brister gör oss till människor

Idag har det verkligen varit en ute dag! Sen jag och mamma kom hem från haninge så har vi bara varit ute. Vi gick in för kanske en timme sedan för att börja med maten. Blir grillat. Andra gången i år!
I kväll vet jag inte vad jag ska göra. Bara ta det lugnt. Har inte mått så jätte bra i dag så ska nog bara kurera mig. Nu ska jag kolla på djävulen bär prada, hann inte se klart den i går.

Härligt väder!

I morse gick jag upp typ tjugo i tolv. Åt lite frukost. Sen dess har jag inte gjort något särskilt. Idag blir nog en ute dag eftersom det är så fint väder! Snart ska jag och mamma åka till haninge och handla mat.
Vi hörs senare. ♥

Djävulen bär prada

Vi kom hem för kanske 30 minuter sedan. Vi hade det trevligt. Nu har jag krupit ner i min säng och ska kolla på djävulen bär prada. Vet inte hur många gånger jag sätt den filmen. Kommer aldrig tröttna.

Kusin fyller 10!

I morgon fyller min kära kusin Erik 10 år så i dag ska vi åka och gratta honom. Så nu ska jag byta om sen åker jag och Pappa och hämtar Mamma och Mormor sen far vi mot stan. Vi hörs i kväll igen. ♥

Köttbulle

Har fortfarande brist på rubrik.

Nu håller jag på och lagar lunch. Blir köttbullar med makaroner. Åt det i tisdags men vi har inget annat hemma så det får bli det i dag igen.
Det är 15 grader ute! Det är ju inte klokt. Det är liksom april men ändå så varmt! Det skadar ju inte direkt att det är så varmt. ♥
Direkttagen bild. Var ju ett tag sedan.

Brist på rubrik

Hade tänkt att jag skulle ta ett bad i går men jag hann aldrig det så jag tänkte ta ett nu istället. Så för alla ni som undrar så går jag och badar nu ^^

Blev hemma idag också

Jag gick upp klockan 6 i morse och hade bestämt att jag skulle gå till skolan. Men jag kände att jag verkligen inte orka! Så jag blev hemma idag. Sen dess har jag bara kollat på tv. Funderade på att gå och lägga mig igen men jag gjorde aldrig det. Hade ändå inte kunnat somna om. Nu tänkte jag kolla på Vampire diaries det nya avsnittet kom ju igår. ♥

I wonder how they sleep at night

Nu har jag spelat sims en stund. Ganska kul. Men jag hade trott att man skulle få mera saker med. Nu ska jag ta en dusch sen sova. Måste ju gå upp tidigt i morgon. ♥

Wiiiee

Idag gick jag och mötte mamma när hon kom från bussen. Snacka om att jag var helt slutkörd när jag kom hem. Ändå gick jag inte ens hela vägen. Men jag ska till skolan i morgon!
När vi kom hem hade jag fått ett paket. Det var 2 sims spel. Så nu håller dom på att installerar. Har blivit helt beroende! Det är ju faktiskt kul.
Nu har den tänkt klart så jag måste prov spela.  ♥

13.58

Nu sitter jag och kollar på den sista filmen som P hyrde. Det är med George Clooney. Nej jag måste hänga med på vad som händer. ♥

Morning

Vaknade 08.20 av att telefonen ringde. Har ingen aning om vem det var. Sen dess har jag bara tagit det lugnt. Idag är hostan riktigt jobbig! Ska nog ta en hosttablett som mamma köpte igår. Nu ska jag äta frukost. ♥
Jag och Katta i 6:an

Natti natti

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova. Godnatt ♥

watch me as I dance

Har egentligen inget att skriva men kände bara för ett inlägg. Det händer ju inte så mycket när man är sjuk. Sitter ju bara och hostar och snorar. I kväll har jag bara suttit vid datan och pratade med Sosso i telefon en stund. Just nu har jag väldigt tråkigt. Vet inte vad jag ska hitta på. Har lust att kolla på någon serie. Ska se om jag hittar något roligt på datorn. ♥

Rolling in the deep

Idag vaknade jag vid halv 10. Jag gick upp och kollade på tv och åt frukost. Nu har jag kollat på en av de tre filmerna pappa hyrde igår. Ska göra lite lunch och kolla på en till film. Mår i alla fall bättre idag. Har inte lika hög feber. Nu hostar jag som tusan istället. ♥
Rolling in the deep-Adele

Godnatt

Nu ska jag sova. Hoppas jag får sova mera inatt! ♥

Måste ju Gratta!

Cajsa i min klass fick en liten syster idag. Det är så underbart när nya människor kommer till världen!

Grattis Cajsa ta väl hand om din lilla syster nu! ;) ♥

Tror det här är den värsta förkylningen på länge!

Det var ju gratis glass idag i centrum. Men min underbara pappa köpte hem glass till mig. Så jag har tryckt i mig tre kulor. Tack P ♥
Jag tor jag aldrig har varit så här förkyld. Jag har nästan 39 graders feber. Skrovlig och ont i halsen. Ont i huvudet och snorar som ***. Snart blir det middag ska se om jag får i mig lite mat. Har lyckats sova i typ 20 min också. Var ju vaken hela tiden inatt och gick upp klockan 6. NU ska jag kolla vad som går på tv. ♥
Bild från igår vill inte lägga upp en bild på mig.

Gossip gilr

Eftersom jag missade Gossip Girl i söndags så jag kollar på det nu. Mår fortfarande skit. Ska nog se om jag får i mig lite lunch om ett tag. ♥

Nehedå

Har sovit uruselt inatt. Kan knapt prata. Har super ont i halsen och snorar. Jag klarar inte att gå till skolan idag! Även fast jag har frågor till No läraren och det är gratis glass. Får sitta och äta glass och plugga här hemma istället.
Nu ska jag ta tempen och vila.♥

Ont i halsen

Nu håller jag verkligen på att bli sjuk. Har super ont i halsen och snorar. Men imorgon är det ju gratis glass i centrum så jag måste gå till skolan. Det kan man ju inte missa det är ju bara en gång om året.
Idag efter skolan åkte jag och Nilla hem till mig. Vi spelade Wii snackade och skratta. Vi hade ruuligt. Sen gick jag med henne till bussen. När jag kom hem åt jag glass och kollade på Big Brother. Sen drack jag te. Måste verkligen plugga no ikväll. Men jag vet inte om jag orkar. Jag tror jag gör så att jag stor pluggar imorgon istället.
Ni får ha en fortsatt bra kväll. ♥
Lite bilder ^^

Godantt

Ligger is sängen nu och försöker slappna av. Går inte så bra. Ska nog läsa lite och se om jag kan lugna ned mig. Bloggar imorgon. ♥
Bild från när jagvar på tivoli i Danmark

Marsvins tvätt

Nu har precis kusinen åkt hem. Vi har hunnit städa åt marsvinen, tvätta dom och mysa med dom. Sen har vi fikat och bara haft kul. Nu ikväll har jag planerat att plugga lite mer No, spela sims och kolla på dumburken.
Strax ska vi äta middag blir pizza för P ska repa så vi får äta tidigt. ♥

Statestiken funkar fortfarande inte

Idag vaknade jag klockan 11. Somnade inte förens strax innan 1 inatt. Idag kommer kusinen hit med familj. Vi ska bada marsvinen och städa åt dom hade jag planerat. Vi skulle ha gjort det när han var här hela helgen men då fick ju jag sprickan.
Nu måste jag klä på mig men jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. ♥

Nehe

Hela kvällen har jag spelat the sims 3. Nörd. Har spelat på samma familj hela kvällen så nu har jag kommit jätte långt. Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Först ska jag läsa lite om hundar.
Sov gött ♥

Port 73

Idag har jag varit lite överallt. Vi åkte till port 73 och Maxi. SEn har jag kollat runt på the sims 3 grejer hela dagen. Instalerat the sims 3 på min mac och sen kollat på lite andar som jag kanske ska köpa. Men jag får vänta till imorgon för den ena som jag ska köpa är slut och vi har en gratis frakt grej som går ut på måndag. Så vi får se om den kommit imorgon. Annars så ska jag köpa två andra spel. Men om den kommit blir det tre.
Nu ska jag spela lite sims.

Knasig statestik!

Det är något hel knas med min statestik för den visar bara från den 7/4. och jag vet att folk kolla min blogg dag och jag själv kollade den idag. Men den visar inte att något kollat. Hel skumt! Men det är som det är. Det funkar väll om ett tag.
Vaknade för 35 minuter sedan av att någon dammsög i huset. Då blev jag så arg så jag sprang upp och stängde min dörr. Men det blev inte så mycket bättre av det.  Sen dess har jag bara legat och myst i sängen och nu satte jag på datorn.
Idag kommer ju farmor hit. Hon ska få en förtidig födelsedags present av oss. en rosa kamera. För snart åker hon till KINA!!! Och hon kommer hem på min födelsedag. Snacka om att jag är avis. Men jag får väll åka dit när jag blivit lite äldre.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske gå upp och kolla vad M&P har för sig. Tror dom sitter och äter frukost nu. Hehe dom vet inte att jag är vaken.
Never be afraid again- Christian Walz

Goodnight

Känner mig inte särskilt trött men det är nog dags att sova i alla fall. Farmor kommer ju hit imorgon mellan 11 och 12. Men sov gött ni som fortfarande är vakna. ♥

Mustasch

Mamma och jag hade ett lång tjej snack. Sen när vi pratat färdigt avslutade vi det lite komiskt. Hon tog min eyeliner och ritade en mustasch. Snyggt! Mamma och jag har altid kul ihop! Vi gör alltid knasiga saker!

det säger du....

Idag har det varit en lång och tråkig dag. Har varit så där trött idag igen dessutom. Efter skolan mötte jag M i centrum så gick vi till Ben och Jerry's och tog varsin glass. På tisdag har dom ju gratis glass där men jag var så sugen så jag tog en i alla fall.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ska spela the sims. Det är det ända som är bestämt. Nu ska jag sätta på en tvättmaskin. ♥

Ska snart dra hemifrån

Måste gå senast 20 över så att jag hinner med bussen. Men jag är redan klar så jag ska sätta mig och häcka framför tv:n en stund. Hoppas ni får en bra fredag! ♥
Friday i'm in love- The Cure

Trötter dag!

Idag har jag varit så otroligt trött! Trodde jag skulle somna på So:n. Men på musiken och på slöjden hände det lite i alla fall. Efter skolan åkte jag direkt till stallet. Där bytte jag om och sen stod jag och snacka med Sosso. Efter ett tag var det dags för min lektion! Det gick super! Det kändes i alla fall bra! Vet inte hur det såg ut då. Efteråt gick jag direkt upp och bytte om sen gick jag till P som väntade på parkering. När jag kom hem så duschade jag sen pluggade jag Franska, Engelska och No. Nu ska jag bara bli förhörd på engelskan sen är jag klar!
Annars ikväll ska jag bara tat lugnt. Ska lägga mig i sängen och skriva. Sen ska jag nog sova. Imorgon måste man ju gå upp en timme tidigare så det gäller att få sova ordentligt! Nu när det blåser så mycket lär jag ha svårt att somna.
Nu ska jag nog ta lite glass sen be M förhöra mig.

Förlåt att jag inte bloggade går men...

Förlåt att jag inte bloggade igår men det hände en olycka. Jag har verkligen haft 2 oturs veckor nu. Först spricka i handen, ont i magen, gjorde illa mig i knät på idrotten och igår ramla jag med cykeln. Tänkte berätta lite.
Igår skulle jag ta årets första cykel tur när jag skulle cykla till bussen. Jag cyklade på vägen och skulle sen cykla upp på trottoaren. Då var det helt plötsligt en kant där som inte har varit där förut. Så jag ska ju så klart cykla upp på den. Men det gick inte så bra. Cykeln välter! Och jag ligger där på marken. Jag har inte så jätte ont men är chockad! Jag ser att det gått hål på byxan men inget mer. Jag reser cykeln och kollar på handen. Då ser jag att det blöder. Jag är verkligen super rädd för blod. Så jag bryter ihop och försöker cykla hem. Just då är jag hel skakig. Jag försöker låsa upp dörren. När jag fått upp den går jag på en gång till badrummet. Jag sköljer av min hand och sen kollar jag på mitt knä. DÅ ser jag hur hela byxan är helt blodig. Jag var tvungen att sätta mig ned. Jag visste inte vad jag skulle göra! Jag fick panik! Men jag lyckas ta av mig byxorna och kolla försiktigt på såret! Inte fräscht! Det gick inte så bra att tvätta eller någonting.

Efter ett tag kommer pappa hem. Han gör rent såret och sätter på värsta plåstret! Sen är ju min pappa så himla snäll och bäst så han kör mig till skolan. Så jag kom inte så jätte sent.

Nu går jag runt och hal ett stort sår på ena knät och ont i det andar. Ett äckligt sår på ena handen och en spricka i den andra. Man kan inte ha mer otur än jag. Eller jo det kan man ^^

Idag har jag då gått runt och haltat i skolan plus att jag glömde mitt bandage hemma.

Imorgon har jag då ridning. Jag har missat ganska många lektioner nu så jag måste försöka imorgon i alla fall!

Nu ska ni få lite bilder. Känsliga människor varnas!!



Mina fina byxor blodiga och sabbade...
Inte så tydlig bild så...( det på sidan är bara smuts efter att det suttit ett plåster där)
Och värst av allt. Mitt äckliga knä!
Ja det var liet av min dag igår. Hoppas ni andra haft en bra dag i alla fall!

Hey!

Dagen var helt okej. Fick tillbaka matte provet och jag är nöjd. På idrotten körde vi typ hinderbana/inte nudda mark. Då gjorde jag illa knät vilket var väldigt smidigt. På den vänstra sidan som handen. Ikväll har jag bara spelat the sims. Är otroligt trött så jag ska nog snart gå och lägga mig. ♥


trötter

Sosso och jag gick ju upp strax innan 13.00 idag så jag har inte varit så trött. Men helt plötsligt blev jag super trött så nu måste jag värkligen gå och sova. Har spelat the sims hela kvällen så jag har inte hunnit blogga. Godnatt på er. ♥

3/4-11

Hejsan!

Har precis kommit hem efter en lång dag! Orkar inte skriva nu. Utan gör det senare ikväll. ♥


Nu ska jag strax åka

Japp nu ska jag strax åka. Vi hörs imorgon. ♥

Städ dag!

Idag har jag storstädat hela mitt rum! Blev super fint! Nu sitter jag och håller på med iTunes. Håller på att ladda över nya låtar och program. Ska hinna med och duscha och kanske spela lite the sims innan jag drar till Sosso och sover där. Vi ska käka pizza kolla på ondskan och bara ta det lugnt. Får se om jag orkar blogga mer inan jag åker. ♥
Wip my hair-Willow smith

Talang

Nu är det reklam på talang. Tycker det är sådär. Blir ju tråkigt i längden! Första säsongen var ju bra. Men nu är det bara tråkigt. Dagen var okej. Proven gick bra. Fast jag blev super stressad på matte provet för jag trodde att jag inte skulle hinna klart. Men som tur var gjorde jag det! Franskan gick faktiskt bättre än vad jag trott! Så det känns bra!
Sen jag kom hem har jag bara skrivit, suttit vid datan, kollat på tv och hjälp till med middagen. Ikväll ska vi bara slappa. Ha en familjekväll. Äta lite ost och kex och mysa.
Nu börjar talang igen! ♥

Kan man ha mer tråkigt?

Ah! Vet inte vad jag ska göra. Hinner inte börja göra något särkilt heller. Jag får väll bara sitta här och ruttna... Nej jag skoja bara. Ska sätta på hög musik och rocka loss! Då kanske jag kommer på något jag kan göra på 30 min.. ♥

Nu är det april!

Nu är det äntligen april! Nu känns det istället som att jag längtar till maj ^^ Fyller ju år då. Sen när det är maj så kommer verkligen våren!
Imorse när jag vakna var jag vaknade var jag verkligen trött! Har vaknat flera gånger inatt p.g.a att jag drömde hel knas plus att jag legat så obekvämt! Känns inte bra att vara så trött när man har prov. Men det går nog bra!
Nu ska jag snart äta frukost. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Så här tidigt på morgonen år ju inget roligt på tv. ♥

RSS 2.0