Jag vet en vän....

Ryggen känns faktiskt mycket bättre nu! Därför blir det skola imorgon! Har pluggat ganska mycket idag på allla ämnen vi skulle ha iddag plus 2 extra, hehe. Så ligger nog inte efter. Ska nog gå och lägga mig snart för jag är så trött! Men vi hörs imorgon. Puss

Hemma...

Igår på idrotten gjorde jag illa mig i ryggen så hela dan  igår hade jag jätte ont. Sen har jag kännt mig lite krasslig de senaste dagara så jag stannade hemma idag och pluggar lite hemma. Mamma är också hemma idag för hon mår inte heller bra så då får jag lite sällskap. Sen är ju såklart Hilda hemma.
.
Nu ska jag typ plugga lite matte.
Vi är sååå heta!

Back on track!

Skoldagen gick ganska fort farktiskt! Lite tråkiga lektioner bara. När jag kom hem började jag matte läxan på en gång har gjort en och håller på med den andra nu. Eller jag tog en data paus hehe... Men lika bra att få läxorna gjorda även fast det suger..
.
Ikväll ska jag och mamma till hundängarna för valpkursen för Hilda börjar idag! Fast idag ska det vara hundfritt^^
Tror inte jag kommer blogga mer ikväll så vi hörs typ imorgon.
Jag och kusin barnet Jack ♥♥♥

Halloj!

Godmorgon alla underbara! Somade vid 11 och klockan ringde 7 så har inte hunnit sova så mycket inatt. Vi får se hur trött jag kommer vara idag.
.
Ska strax gå hemifrån och ta busse till skolan. Kommer bli en tråk dag idag förutom musiken! Men vi hörs när jag kommit hem!
Min  bebis ♥
.
Nu har jag laddat upp alla bilder från min iPhone så bilder kommer komma som vanligt igen!

Lyckades somna om

Lyckades faktiskt somna om i morse när åskan slutat! Sen väkte mamma mig vid 11. Då gick jag upp och åt frukost och kollade på tv. Sen åkte vi till kusinerna för min ena kusin Lillen som han kallsa har fått en liten bebis! Han heter Jack och är 5 dagar! Så otroligt söt!
.
Vi kom hem från dom vid typ 4-5 sen har jag bara städat mitt rum och dunkat musik. Blir bara en slapp kväll innan skolan börjar igen! Första riktiga väckan börjar ju nu.
.
Ni får ha det bra alla underbara!
.
Har tyvärr inga bilder på datorn än...

Morgon

Igår var vi på en fest som brukar vara en gång om året. Så vi kom hem vid 1 och då var jag inte ett dugg trött men jag lyckades somna strax efter 2. Och nu på morgonen, tror ni inte att jag vaknar av åska och kan inte somna om... Så nu ligger jag här i min säng är as trött och vill sova. Dessutom har jag en hund under sängen som är livrädd för åskan. Min lilla plutt  Nu ska jag försöka somna om. (mobilblogg)

Lycklig!

Bloggar från min dator nu! Nu har vi fixat till det! Nu är det bara lite små problem kvar sen är allt som vanligt!.
.
Nu ska jag gå och duscha sen sova. Vi hörs.

Hallå!

Bloggar nu från våran andra dator. Håller på och kollar på suuuper gamla bilder så jag passar på att blogga.
.
Igår börja ju skolan. Känns inte så jätte bra. Men kul att träffa alla människor igen! Igår typ pyssla vi hela dagen och idag hade alla i musikklasser en dag tillsammans. Det var ganska skoj.
.
Nu måste jag fortsätta kolla bilder för jag ska fixa en grej som jag inte kan säga på bloggen.


Mobilblogg

Har fortfarande ingen dator. Vi ska fixa virus skydd till den sen kan jag blogga som vanlig. I lördags åkte jag till Sosso och sov där sen igår drog vi till grönan. Haha åkte insane 2 gånger och popexpressen typ 20 gånger hehe. Idag skulle jag åkt till svt och varit där på värsta privata visningen men jag har så ont i nacken och halsen så jag knapt sovit inatt så jag stannade hemma. Lika bra att ta en sista slapp dag innan skolan börjar. Nu ska jag gå ut och ta lite luft. Vi hörs 

Bridesmaids

Idag har jag bara varit hemma med Hilda men för en timme sedan fick jag ett sms från min kusin Stephanie. Hon undrade om vi skulle gå på bio. Så halv 8 kommer hon och hennes kompis och hämtar mig så åker vi och kollar på bridesmaids. Ska bli kul! Vi hörs kanske i kväll när jag kommer hem eller i morgon. 

Datorn funkar!

På hela dagen igår så funka inte min bebis men idag så tog mamma med den till jobbet. Nära 2000 bilder försvann men det viktigaste är att hon funkar igen! Nu måste vi bara fixa om allt precis som att det vore en ny dator. Därför lär det dröja tills det blir ett riktigt inlägg från datorn för vi lär inte fixa henne förens i helgen. Men sluta inte läs för det hörni!

Mobilblogg

Datorn funkar fortfarande inte och jag är super ledsen. Min älskling får bara inte försvinna... Aha ligger i alla fall i min sprillans nya gigantiska säng! Den är bäst! Får se om jag kan blogga från datorn imorgon. Godnatt

Mobilblogg

Data häveln har hackat upp sig så kan inte blogga därifrån. Skulle bara stänga av den för att den var så konstig och när jag skulle dsätta på den så har den bara låst sig och stått och tänkt i 3 och en halv timme nu! Blir galen! Bara för att jag trodde den var trasig igår. Min bebis bli frisk igen! Ville bara skriva så att ni vet att jag lever. Får se hur det blir ikväll om jag får igång datorn och så. Puss

Oh My Gosh!

Haha trodde min älsklings MacBook var trasig! Så jag svor som jag vet inte vad! Men sen visade det sig att den inte var trasig och att jag bara var knäpp och blev så jävla glad! Haha snacka om fail!
.
Juste kommer antagligen lägga ut bild på nya rummet och mina kära stövlar snart. Vet inte när men inte i dag i alla fall. Håll utkik!

Okej!

Folk fortsätter att kolla min blogg då och då och tycker att jag ska fortsätta blogga så jag kommer tillbaka nu! För eran skull som orkar läsa min blogg ^^.
.
Detta har hänt sedan jag slutade blogga.
♥Vi har köpt ny säng till mig!
♥Vi har möblerat om mitt rum och ställt in den nya sängen.
♥Har köpt ett par HUNTER stövlar sparade nästan 1000 spänn!!!!
.
Haha är överlycklig! Har även köpt hem några nya plagg till min lilla garderob!

Funderar på att sluta blogga!

Har typ inga besökare alls och då är det ju inte särskilt kul! Kommer ha kvar bloggen men tar nog en lång bloggpaus.



Bloggade inte igår kväll

för jag fick så där ont i magen igen. Vet inte vad som är fel och det suger! Kunde i alla fall sova. Brukar ju inte kunna göra det. Idag är även mamma hemma för hon mådde inte så bra så då fick jag sovmorgon och sällskap förutom Hilda. Vi hörs senare.

Blogg.se strul!

Varför ska det alltid vara strul med blogg.se. Får se om det funkar att publicera detta inlägget.
.
Nu på eftermiddagen/kvällen har jag bara tagit det lugnt. Suttit lite vid datorn ätit middag och kollat på tv. Ska nog snart lägga mig och läsa sen sova. Eftersom farmor är här får jag ju sovmorgon i morgon också!
.
Funkar inte att lägga ut bild...

13.50

Hej där! Idag väckte Hilda mig klockan 7 så gick jag ut med henne sen sa mamma att hon kunde ta Hilda så jag fick sova en timme till innan mamma gick till jobbet. Vid 8 så gick jag upp åt frukost och kolla på tv. Sen vid 10 kom farmor hit. Så jag gick och la mig och läste och sov en timme. Efter det blev jag bara ännu tröttare.
.
Tänkte faktiskt spela lite the sims nu. Det var så länge sedan.
Mina andra sötnosar ♥

Peace out


hey

Idag har jag bara varit hemma och slappat. Både mamma och pappa har ju börjat jobba nu så det är bara jag och Hilda och ingen sovmorgon. Hon väckte mig halv 8 i morse men det får man ju ta om man har en liten bebis. Just nu kollar jag på New Zelands next top model. Har inte sätt det förut. Vi hörs senare.
Min bebis har fått en rockring som hon gillar♥

Nu funkar det!

Alla bilder är tagana med min iPhone 4

Jahapp

Nu har jag laddat över alla bilder och bestämde mig för att spara bilderna och ta en i taget istället och inte ta alla på en gång.
.
Bara för det så funkar det inte att ladda upp..

Felicia är mitt namn

Haha, kom inte på någon annan rubrik.
.
Idag så åkte vi och lämna Hilda hos farmor sen åkte jag och familjen till IKEA och kolla på säng till mig. Eftersom det var så dåligt väder idag så var det super mycket folk där! Så jag blev lite stressad när det kom folk hela tiden ^^.
.
Lovade ju igår att ladda över bilder men jag orkade inte så jag gör det nu istället. Så ni får kolla in för snart kommer det massor av bilder!

Stugan!

Idag ska vi åka och kolla på saker till stugan. Var lite sugen på att gå på pride men jag sov till halv 1 och man ska ju egentligen kolla när det börjar liksom så vi sket i det.
.
Nu ska vi åka. Juste senare i kväll kommer jag ladda över massor av bilder från mobilen så då kommer det bilder igen!

Hilda hoppa upp i soffan!

Japp för några sekunder sedan hoppade Hilda upp själv i soffan för första gången! Min lilla bebis börjar bli stor nu!
.
Idag har jag tagit ett bad, målat lite och kollat på en gammal film om ett plan som blir kapat. Senare på eftermiddagen åkte jag och pappa å hämta mamma sen åkte vi hem till farmor och åt middag där. Sen la jag mig i farmors säng och kollade på tv. Snacka om skönt att ha tv i sovrummet!
.
När vi kom hem från farmor ringde jag Sosso och vi snacka ett tag om allt mellan himmel och jord. Nu sitter jag och familjen och kollar på Wallander. Vi hörs i morgon. ♥

Sorry att jag inte bloggade i går

Ledsen att jag inte bloggade igår men hade ingen större lust. Inatt sov jag i alla fall i tält alldeles själv hehe. Men det gick bra bara det att det var så kallt! Så jag var tvungen att gå in halv 6 i morse för jag frös så! Sen väckte pappa och Hilda mig klockan 11. Sen har jag bara hunnit äta frukost kollat på MTV och tagit en dusch.
.
I kväll ska jag och pappa se Transformers 3!!! Ska bli spännande, de andra 2 är ju sjukt bra så då måste ju den här också vara det ^^.
.
Nu ska jag bara slappa innan vi åker.
.
Fastnar inte på bild idag och har ingen bra gammal så ni får klara er utan :(

Haft ont i magen!

Trodde jag skulle få så där ont i magen igen. Men det fick jag inte så jag är så häääääär glad!
.
Idag har jag målat och slappat. Har känt mig så seg idag. Blir nog inte så sent i kväll. Nu ska jag kolla på Allsång på skansen.

Godmorgon!

Hade jätte svårt att somna i går kväll. Vet inte varför. Idag ska vi måla vidare i stugan sen är farmor här så hon kan ha lite mer koll på Hilda. Nu ska jag äta lite frukost.

Måla

Idag började mamma jobba men pappa är fortfarande ledig så vi började måla golvet i stugan idag. Så nu ska vi bara vänta 6 timmar sen kan vi lacka det också.
.
Idag har inte Hilda mått så bra. HOn har varit hängig inte kunnat sova och varit lös i magen. Antagligen har hon ätit något konstigt. Hoppas du blir bättre min bebis ♥
.
Ne nu ska jag inte sitta mer vid datorn, vi hörs i kväll.
Min lilla prinsessa ♥

RSS 2.0