Tillbaka!

Nu tänkte jag blogga lite igen. Kanske inte blir så mycket bloggning varje dag men bloggning kommer det bli! Det är så tråkigt att inte blogga känns som något saknas, samtidigt kan det vara skönt att bara ta en paus ibland.
.
Igår kom Katta hit sen har hon sovit här och idag slappade vi bara. Sen vid 3 lämnade vi henne i centrum. I kväll ska jag bara ta det lugnt. Vi hörs.
Gammal bild

Bloggpaus

Har ju sommarlov och allt så måste njuta och inte bara sitta vid datorn så nu tar jag en bloggpaus. Vet inte hur länge men jag kommer tillbaka!

Vaknade nyss

Vaknade för en liten stund sedan. Ska äta lite frukost snart. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Ska höra med M&P. Vi hörs senare.
Bild från när jag fick min iPhone 3

*stolt*

Det blev en byrå från ikea och jag byggde ihop den helt själv så känner mig ganska stolt, hehe. Har även rensat min garderob och städat rummet lite smått så den känns bra! Nu ska jag umgås lite med familjen.

IKEA

I morse bestemde jag att jag skulle storstäda mitt rum och rensa i garderoben. Men När jag börjat med garderoben så insåg jag att  jag inte skulle få in grejerna igen för jag har så otroligt mycket kläder! Så vi ska åka till ikea idag och köpa en liten byrå. Eftersom jag håller på och fixar i stugan så får en ny garderob vänta tills jag är klar med den. Men en dag så blir det en ny garderob. Men vi hörs senare i kväll.

Fortfarande ont i örat

Ingen feber i dag i alla fall. Känner mig fortfarande lite seg ändå. Ska nog bara slappa i dag. Vi hyrde ju 3 filmer igår så det blir väl att kolla på dom. Om jag orkar kanske jag slipar lite på hyllan. Vi hörs
Gammal suddig bild men den får duga.

Amy Winehouse död...

Har aldrig varit ett så stort fan av henne med tråkigt ändå. Vet inte riktigt varför hon dog men hon häll ju på med droger och grejer. Hon blev bara 27 år! Tråkigt...

Feber plus ont i örat

Mår inte så bra idag. Har lite feber plus super ont i örat. Kan knapt äta och dricka för det gör så ont. Så idag blir det bara en slapp dag. Vi ska hyra lite filmer sen kanske det blir lite the sims också.

Stackars Norge

Okej, tror inte någon missat vad som hänt i Norge. Tycker synd om alla oskyldiga människor som dog i både explosionen och skottlossningen!
.
Ska gå och lägga mig nu. Somna hemma hos farmor en stund men är ändå super trött! Passar på nu när Hilda också är trött! Men vi hörs i morgon.

HEMMA!

Nu är jag hemma! Känns ganska skönt  ändå. Har fått så ont i örat som jag brukar få om jag badar mycket. Så tråkigt! Om någon timme ska vi åka till farmor och äta middag där. Sen blir det väl bara slappa. Är så otroligt trött! Gick ju upp klockan 7 i morse. Nu ska jag bara vila lite men vi hörs senare.

Mobilblogg-i morgon åker jag hem...

Idag har vi varit ute på ljusterö och sen när vi kom hem åkte vi ut med en båt och fiska. Blev tyvärr inge napp. Nu ligger jag i min säng och ska strax sova. Måste gå upp halv 7 i morgon så det blir inte så mycket sova. Men vi hörs i morgon när jag kommit hem.

Mobilblogg-i sängen

Nu ligger jag i min lilla säng här hos min kusin. Idag har vi bara chillat och badat 2 gånger. Riktigt varmt i vattnet! Nu ska jag försöka sova lite. Dom är ganska morgon pigga i den här familjen så vi får se hur länge jag får sova imorgon bitti ^^ puss och kram

Nu ska vi strax åka

Har packat klart nu så vi ska nog alldeles strax åka. Tror jag stannar tills på Fredag så det blir bara någon mobilblogg. Hoppas det är okej. Men vi hörs ♥

Till kusin

Idag ska vi åka till Erik och fira min moster och morbror. Vi skulle ju åkt till dom i helgen men Erik blev ju sjuk. Så nu åker vi till dom och stannar tills imorgon. Jag kanske stannar till på Fredag. Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Mått dåligt

Alicia gick hem vid halv 7 vi har haft det kul och gjort massor av olika saker. Nu i kväll har jag inte mått så bra. Jag har mått illa och haft ont i huvudet. Men jag tog en ipren och det blev bättre. SEn har jag bakat muffins i kväll också. Så nu står dom och svalnar innan garneringen ska på. Det blev lime och vitchoklad muffins. Glömde ha i smöret men dom värkar ha blivit goda ändå. Blir ju mindre fett i så det är ju bra!

Snabbt inlägg

När som hellst kommer Alicia hit så jag hinner inte skriva ett så långt inlägg men vi hörs senare.

-

Idag har jag varit ute typ hela dagen. Slipat på en hylla som jag ska måla om till stugan typ halva dagen. Haha nej kanske inte halva men det känns så. Ska snart gå och sova. Men jag lever i alla fall.

Härliga bilder på Hilda

Hilda höll på och grävde och busa med sin lilla bädd.
Resultatet blev att hon råka välta den och gick runt med den på huvudet och fick inte bort den ^^
Kolla bakbenen...
Och så välte hon den igen...
Och slutligen 2 bilder från dagen då Hilda låg och bet på sina tassar i min famn ♥

Brist.På.Rubrik

Hela dagen har jag bara slappat. Om jag inte varit ute så har jag legat inne och läst. Har mått lite illa idag också...
.
Just nu sitter jag och chattar med några människor. Har inte så stor blogg lust så det blir inget längre inlägg än såhär.

.........

Idag vaknade jag vid 10 då läste jag lite sen gick jag upp och busa med Hilda. Idag kommer mormor hit. Vi skulle egentligen åkt till min kusin Eriks landställe för min moster och morbror har precis fyllt år men Erik är sjuk så det blev inget. Så mormor kommer hit istället så vi ska bara slappa. Tänkte fixa i stugan också. Vi hörs senare.

I don't believe in love...

Fick med mig hem två skal och en plast till skärmen till min kära iPhone för bara 150 kr. Sen en hoodie för halva priset. Är hel nöjd!
.
Sen vi kom hem har vi åkt med Hilda i bilen när hon satt i bur för det måste ju övas sen har vi lämnat henne ensam inne också så det har varit värsta övnings dagen idag.
.
Nu ska jag mamma och pappa kolla på en film. Men vi hörs

Farsta!

Nu ska jag och mamma dra till farsta. Har ju läst ut 3 böcker på två dagar så jag har inget mer att läsa så jag måste köpa en nybok. Passar ändå bra för vi har rabatt på 20%. Men vi hörs när jag kommer hem.

Godnatt!

Nu ska jag passa på och gå å lägga mig medan Hilda är trött. Annars kommer hon ha så svårt att somna. Men vi hörs i morgon.
Älskar dig Hilda ♥

Becca Fitzpatrick

Har precis läst ut hennes andra bok förlorad ängel. Började med den igår så den gick väldigt fort att läsa ut den även fast den var ganska lång. Den var i alla fall lika bra som den första. Den slutade jätte spännande så nu vet jag inte hur jag ska klara mig till nästa bok kommer ut. Vet inte hur länge jag behöver vänta.

Bilder från fjärdlång

Hilda på färjan
Alla vi tjejer
Blev blöt på rumpan när vi tog bilderna på våra fötter i vattnet...
Fail...
Ja det var några bilder i alla fall.

Hitta en fyrklöver!

Nu kommer jag ha tur resten av mitt liv :D

Trötter!

Var tvungen att gå ut med Hilda vid 7 i morse för hon låg och gnällde. Men när vi kon in igen så tog mamma henne så jag fick sova vidare. Sen vaknade jag vid 11 av att Hilda hade fått tok fnatt som hon tidigare bara fått på kvällen. Jag hörde hur hon sprang fram och tillbaka i hela huset. Sen gick jag upp och hon blev överlycklig!
.
Idag ska mammas syster komma hit med hennes man sen ska vi åka med Hilda till veterinären för hon ska få vaccin. Har fortfarande ont i magen så jag lär bara sitta ner idag. Orkar inte gå så mycket för det gör ont då.
.
Snart får ni bilder från fjärdlång också!

Not good

Det var en rolig dag igår till en början! Båtturen gick bra och Hilda kunde till och med sova på båten. När vi kom fram lämnade vi våra saker i stugan sen gick vi ner till lilla affären där Tina jobbar (min faster). Jag och Stephanie solade en stund sen gick solen i moln. Sen tog vi massor av fotton vid vattnet också. Har ni tur kanske ni får smakprov sen.
.
När vi hade ätit fick jag otroligt ont i magen! Så där jobbigt som jag får ibland! Hade så ont och jag grät. En stud funderade vi på och ringa sjöräddningen för jag hade så ont. Men vi väntade och såg om det blev värre. Vi gick upp till våran stuga och Mamma, Pappa, Stephanie och Tina spelade spel medan jag bara gick runt i rummet. Vid 11 halv 12 gick dom hem. Sov en liten stund sen jag var tvungen att gå ut och spy. Gick och duscha av mig sen sov jag till ungefär halv 9.
.
Vi åt fruost och sen tog vi den tidiga färjan hem. Mår inte så jätte bra idag. Kommer ha ont i magen några dagar till. Det är som vanligt bara det att jag inte spytt tidigare. Nog om det! Sen vi kom hem har jag läst, ätit, läst, ätit och läst. Har läst över 300 sidor. Hehe...
.
Nu ska jag se om jag kan sova lite. Vi hörs i morgon ♥

På båten

Nu sitter vi på båten. Den ska gå från kajen vid 10 så nu är mamma och Stephanie ute med Hilda och försöker få henne att kissa. Men tror inte det går så bra för det är ju så mycket nytt och hon är orolig. Men vi hörs senare.

Nu drar vi!

Nu har vi packat klart och alla är redo att åka. Har lite bråttom men vi hörs!

Skansen

Hela dagen idag var jag på skansen med farmor. Senare ikväll har mamma pappa och jag kollat på transformers 2. I morgon drar vi till fjärdlång tidigt och kommer hem på onsdag. Har ingen dator med mig men om jag hinner kanske det kommer en mobilblogg. Vi hörs ♥

Söndag

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Skulle typ sätt på bio med Stephanie men hon var tvungen att jobba så det blev inget. Så jag vet inte vad jag ska hitta på. Det är ju inte så kul väder så det gör väl inget om man sitter inne. Nu ska jag nog äta lite frukost. Är inte så hungrig men måste äta lite i alla fall.
Tänk att Hilda varit så liten!

Målarfärg

Idag var vi och köpte målarfärg till stugan. Vilken färg det blev avslöjar jag inte för ens stugan är klar! Annars har jag bara slappat hela dagen! Det har ju varit så otroligt varmt de senaste dagarna!
.
Nu ska jag gå och lägga mig. Vi hörs i morgon.

Ojdå!

Hehe har helt glömt bort att blogga, Sorry.
.
Hela dagen idag har jag varit ute och rensat i stugan vi ska renovera. Sen nu på kvällen har jag bara spelat the sims. Måste verkligen sova nu men vi hörs i morgon bitti.

Installerar The Sims

Fick hem 2 the sims spel idag som jag håller på och installerar. Allt gick bra hemma hos Stephanie och Hilda var mer framåt och pigg än vad jag trott. Hon fick träffa en annan hund och massor av människor så det var kul. Men hon blev lite trött i slutet. Men nu när vi kom hem blev hon super glad!
.
Nu tror jag den är färdig så jag ska prov spela lite innan jag ska sova

Hatar rubriker!

I natt somna jag strax innan 12 och mamma, pappa och Hilda väckte mig 12 idag. Känner mig inte riktigt utvilad ändå. Var tvungen att gå ut med Hilda vid halv 9 i morse för hon kunde inte sova hon låg och gnydde i min säng så när jag visa att jag var vaken då bara hoppa hon på mig och satt typ på mitt ansikte samtidigt som hon slicka mig i hela ansiktet. Men pappa kom upp och tog hand om henne så gick jag och la mig igen.
.
Idag ska vi hem till Stephanie. Hon var ju här i Tisdags och igår och idag ska vi hem till dom och äta middag. Då får Hilda komma ut lite också.
.
Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite.
En bild som togs på min födelsedag tror jag

15.07

Igår kollade vi på nästan hela Twilight och halva Eclipse vi hoppa över New Moon. Vi gjorde oss iårdning för att sova typ halv 1 men sen var vi inte trötta så vi kolla typ en halvtimme till på filmen. Sen somna jag typ halv 2 kanske. I morse vakan vi vid halv 11. Då käka vi frukost sen gjorde vi muffins. Dom blev helt fail! Vi läste fel på receptet men det smakar detsamma bara det att det inte blev lika många. Kanske inte så jätte snygga häller. Sen kollade vi klart på Eclipse och jag har duschat och städat rummet för i kväll kommer en av mammas bästa kompisar hit med hennes två barn. Dom ska äta middag här och hälsa på Hilda.
.
Nu ska jag kolla på när Stephanie målar mammas tå naglar.

Stephanie här

Nu är min kusin Stephanie här. Hon ska sova här tills i morgon. Om en liten stund ska vi åka till Nacka Forum och kolla på lite grejer och hämta bilen för den har varit på besiktning. Senare i kväll ska vi kolla på Håkan Hellström på tv för han är på skansen. Ta ett kvällsdopp och ha Twilight maraton. Så det blir roligt. Vi ska ju såklart busa med Hilda också! Nu ska vi strax gå till bussen så vi hörs senare.

4th of july

Japp idag är det USA:s nationaldag! Så jag ville bara gratta alla Amerikanare! Haha^^

The big 4

Igår kväll satt vi och kolla på Metallica tills klockan typ 12. Dom var grymma! Gick och la mig strax efter där. I morse väckte Mamma mig vid halv 11 för pappa och hon skulle klippa sig så jag var ensam hemma med Hilda. När dom kom hem så åt vi lite lunch. Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer! Ska nog spela lite the sims nu.

Inte tött men är uttråkad

Ska nog gå och lägga mig. Hålla på med mobilen kanske. Men vi hörs i morgon.
Bild från julen 2009 när jag fick min iPhone 3

Hilda blev rädd

Pappa repar ju på söndagar och när alla killar kom hit blev Hilda helt vätt skrämd! Vet inte vad som hände hon har ju träffat dom förut. Men hon har varit ganska konstig hela dagen. Bara sovit och inte orkat göra något. Men hon kanske blir deppig av vädret precis som vi människor. Ja ja nu ska jag se hur det är med henne.

Kan inte låta bli att bli besviken...

I morse väckte M, P och Hilda mig klockan 11. Sen dess har jag bara hunnit äta frukost. Idag vet jag bara att vi ska klippa klorna på Rex, Kicko och Hilda. Sen blir det väl bara slappa. Se någon bra film kanske. Nu har jag inte så mycket mer att skriva så vi hörs senare.

Skypa med William

Men han var tvungen att gå så nu har jag inget att göra. Ska nog kolla lite på James Bond med mina föräldrar och dricka lite cola.

Nu är jag hemma!

Vi somnade vid 1 i natt och fick upp kvart i 8. Vi skulle gått upp klockan 7 men vi somna om när alarmet ringde. Haha fail. Så vi skynda oss och åt en snabb frukost och och fixa oss sen mötte vi Jessica och tog bussen till stallet.
.
När vi kom dit fixa Cornelia, Jessica och Sosso sina hästar. Sen bar det av! Jag tog en cykel jag fick låna. Till början gick det ganska bra men jag är fortfarande lite cykel rädd efter att jag ramla. Sen var det massor av uppförsbackar och jag kom på att jag hade min astma medicin i stallet så det blev ganska jobbigt men jag tog det lugnt och det gick över. Vi fortsatte ganska långt. Sen lämnade vi cykeln för vi skulle in i skogen och sen åt vi våran matsäck. Gud vad jag var trött då! När vi skulle gå igen kändes det som att jag inte hade någon kraft alls! Orkade knappt gå upp för alla backar när jag ledde cykeln. Var dess utom törstig, inte så konstigt det i den här värmen! Men som tur var hade Sosso kvar lite vatten som jag fick.
.
Det gick jätte söligt för mig och när vi bara hade 100 meter kvar (typ) så var jag tvungen att sätta mig ner för jag hade så ont överallt och helt slut körd! Men jag kämpa på sista biten^^
.
När vi kom tillbaka till stallet drack alla vatten och jag hällde massa vatten över håret. De andra fixa hästarna och sköljde av som sen fick de gå ut i hagen igen. Sen fick jag skjuts till affären sen gick jag hem.
.
När jag kom hem såg jag hur smutsig jag var! Man såg en rand från där jag haft mina strumpor av smuts. Hade nämligen shorts så var helt lerig över benen. Jag tog massa dricka och vila sen hoppa jag in i duschen. Då ser jag att jag hade massa rivsår också! Haha men det var värt allt besvär! Känns bra att ha rört lite på sig. Mindre bra att jag är så urpumpad nu. Det blir i alla fall vila hela kvällen!
.
Tog tyvärr inga bilder så ni får nöja er med en gammal.

Hemma hos Sosso

Japp som ni ser på rubriken så är jag hemma hos Sosso. Hon håller på och råddar runt så jag passa på och sno hennes dator en stund. Mötte henne vid stallet förut och var där en stud sen stack vi hem till henne och åt lite mat och mycket mer har vi inte gjort.
.
I morgon ska vi vara vid stallet i raksta klockan 9 så vi måste gå upp ganska tidigt. Men jag har ju blivit van då Hilda väcker mig så tidigt.
.
Nu ska jag se om Sosso behöver hjälp.

Kolla vad jag fick av mami och papi igår!

Eclipse spelet! Det var riktigt kul! Tack så mycket mamma och pappa älskar er! ♥

Today

Hilda har varit ganska konstig idag. Värre en vanligt. Hon har gnytt skällt och jag vet inte vad. Kan nog bero på vädret men jag vet inte. Har i alla fall varit super trött idag. Har knappt orkat resa mig upp ur soffan idag. Hela dagen har jag vara kollat på Veronica Mars och busat med Hilda men hon har inte orkat göra så mycket heller och sen kunde hon inte sova och valpar behöver ju sova mycket! Så det var ju inte så bra.
.
I kväll ska jag typ träffa Sosso och så ska hon sova här eller jag sova hos henne. Vi  får se sen i morgon åker vi ut till Raksta och jag får träffa hennes med ryttar häst. Sen kanske vi sticker till Nacka Forum om vi hinner. Men hon skulle ringa senare så vi kunde prata mer då.
.
Tänkte nog läsa lite nu. Vi hörs.

RSS 2.0