Nu ska jag sussa

Nu ska jag gå och lägga mig. Börjar halv 10 imorgon och slutar 14 sen är vi lediga!! Men vi hörs imorgon

Hemma

Nu ska jag sätta igång å redigera en film som jag, Madde och Sosso gjort om växthuseffekten. Så jag bloggar när jg är färdig.

Konstig natt

Somnade runt 12 inatt och har drömt jätte konstigt! Orkar inte ta upp det på bloggen var för krångligt... Vaknade i alla fall tio i tio och åt frulle. Nu är jag färdig och ska gå mot bussen alldeles strax. Har ju bara halv skoldag idag. Men vi hörs efter skolan ♥

Vårkonsert

Idag är det vårkonsert så vi börjar halv 11 och värmer upp sen drar vi till stan och repar. Sen klockan 7 ikväll är det dags för konsert! HInner inte blogga nu. Kanske slänger in ett inlägg senare

Video

Här var valparna 3 veckor:
Och här var ifrån igår när dom är 6 veckor:
Snacka om skillnad! Dom har blivit så busiga!

AHHHH!

Världens urgulligaste hundar! Hela dagen har vi ju varit i Örebro och hälsat på hundarna. Vi var där i 4 timmar! Snacka om busiga små filurer! Den 16 Juni ska vi hämta den lilla sötsaken! Dagen efter vi slutar skolan! Längtar så otroligt! Bilder kommer imorgon för jag orkar inte fixa det nu. Vi höres ♥

20-års fest

Nu ska jag göra mig i ordning för igår fyllde min kusin 20 så vi ska fira henne idag. Hinner inte blogga mer nu.

Hola! (stavas det så??)

Dagen var bra. Gick ganska fort för att vara torsdag. Efter skolan åkte jag direkt till stallet och pratade med massa människor och fixade Daisy. Sen var det dags för lektion och allt gick bra. Vi red lätt och red lite ute. Sen kom M och hämta mig och vi handlade sushi. Så nu har vi precis ätit. Ska ta en dusch nu sen slappa! Har inga läxor vilket är väldigt skönt!

Failade

Muffinsen jag bakade igår blev helt fail. Så när jag kom hem ifrån skolan bakade jag nya fast en annan sort och dom blev jätte bra! Bilder kommer senare på resultatet. Nu tänkte jag spela lite the sims 3, var ett tag sedan nu.

Waiting for forever

Helt underbar film som alla som gillar romantiska filmer borde se! En av de bästa jag sätt på länge!

Idag hade vi en låååång musiklektion. Var riktigt kul men blev lite långtråkigt. Efter skolan stack jag hem och har vara chillat. Ska baka muffins snart! Hoppas det blir bra.
Vi hörs senare.

Dagen

Efter skolan följde Nilla med mig hem. Vi har flummat och annat ruligt. Hon gick typ hem för en timme sedan. Nu sitter jag hemma esnam och har boring. M&P är på en liten 50-års fest. Dom kommer nog hem snart.
Tror jag ska kolla på en film nu. Vi höres.
Haha när vi gick i sexan^^

:O

Satt å kolla på en film på datan så hacka hela skiten upp sig! Trodde jag skulle dö! Var tvungen att tvångsavsluta datorn eftersom den stått så i mer än en halvtimme. Nu är allt bra i alla fall. Måste bara se klart filmen någon dag...
Nu ska jag ta och sussa. Det är ju skola i morgon...

Rolig dag!

Fick jätte fina presenter idag! Fick pengar en bok och en söt klänning m.m. Var roligt att träffa alla släktingar som man inte sätt på ett tag. Min farmor kom hem från kina för ett tag sedan. Min kusin har varit i sälen i typ ett halvår och resten av släkten hinner man inte träffa så ofta. Så det var riktigt kul! Nu ska jag nog läsa lite. Vi hörs ♥

Hinner inte blogga

Blir bara ett snabbis inlägg. Idag kommer alla släktingar hit för att fira min födelsedag. Nu håller vi på å städar här hemma. Vi hörs i kväll.

Badat

Har tagit ett lååångt bad nu! Tror det blev runt 2 timmar. Nu ska jag lägga mig och läsa. Är inte särskilt trött men jag har inget bättre för mig. Godnatt allihoppa ♥

Städning hos marsvinen

Nu står marsvinens bur i vatten och marsvinen springer runt på golvet i en annan bur. Dom är så söta för dom glider på golvet när dom går. Ser så roligt ut.
Här får ni en bild :)
Kanske inte den bästa bilden då..

Rensat i stugan

Nu har jag varit ute en stund och rensat i en liten stuga som vi ska göra om. Har sorterat massor av gamla leksaker. Snacka om minnen! Blev väldigt trött och snurrig i huvudet så jag var tvungen att gå in. Så jag passar på att blogga lite. Nu ska jag lägga mig och vila lite.

Är så otroligt trött

plus att jag har huvudvärk. Även fast vi har gäster tror jag att jag ska gå och lägga mig. Dom har nog inget emot det. Just nu sitter vi och kollar på Welsh Corgi valparna. Nästa helg ska vi åka till Örebro och så ska Sosso följa med också! Ska bli roligt. Nu ska jag vara lite social med dom andar. Vi hörs

Sol sol strålande sol

VI fick sluta en timme och 20 minuter tidigare idag så jag stack hem på en gång och la mig och sola till nu! Så jäkla skönt! Ikväll ska några kompisar komma hit och så ska vi grilla. Annars blir det bara att slappa! Kanske inte sitta vid datan hela kvällen...

Nu är jag tillbaka!

Sa ju att jag skulle skriva om min födelsedag idag. Jag hade det jätte bra och fick jätte fina presenter. Orkar inte skriva mer än så. Igår hade vi ju musikCafé. Det var suuuper kul! Och alla var jätte duktiga! Nu finns det inte så mycket mer att skriva om det heller. jag vet att jag är väldigt tråkig men jag har ingen särskild blogglust. Men tänkte vara snäll å blogga i alla fall. Nu ska jag lägga mig och läsa och fundera på morgondagen. Sen ska jag sova. Vi hörs imorgon. Puss
Från förra året då jag och Nilla köpte godis för hundra kr ^^

Morgon

Idag blir det nog ganska dålig bloggning för efter skolan drar jag hem till Sosso sen ikväll är det Musikcafé! Bloggar om min födelsedag och idag imorgon. Måste gå mot bussen nu.

Tack!

tack alla ni som grattat mig idag! Vet inte hur många gratulationer jag fått idag! Har haft en super dag! ♥

Grattis Norge!

Idag är det ju inte bara min födelsedag utan Norges nationaldag! Så grattis till dom! Hoppas ni får en bra dag där borta! Själv har jag blivit stylad av Sosso och vi ska ut och hon ska fota mig. Så nu har jag ju inte tid att blogga!

Helt sjukt!


Fixa lite

Nu måste jag fixa lite ska göra franska och en annan grej plus städa lite innan Sosso kommer. Hon ska sova här eftersom vi är lediga imorgon plus att jag fyller år då! sen ikväll ska vi kolla på New Moon och Eclipse som hon inte sätt. Hon har ju blivit helgalen i Twilight. Då vet jag vem jag kan se Breaking Dawn med i alla fall!
Nu måste jag börja skriva.

16 maj 2011

Vaknade tio i sju när klockan ringde i morse. Har drömt jätte knasigt i natt. Orkar inte ta det här på bloggen.
Måste dra till skolan om 30 minuter och jag har inget att göra... Ska nog bara kolla om det är något bra på dumburken nu.

Så mycket bättre!


Vad f*n tänkte ni med europa

Igår kom vi hem strax efter 00. Då gick jag och la mig på en gång. Sen vakna jag 12.20 idag så jag sov väldigt länge! Jag kolla på Euro vision på en gång. Hade ingen aning om vem som vann. Och så går jävla Azerbaijan och vinner! Deras låt var ju sååååå tråkig!! Blev riktigt förbannad^^
Hejade såklart på Eric men sen var Irland riktigt bra! Trodde det skulle gå mycket bättre för dom!
Men nästa år då jävlar vinner vi!

Snart drar vi

Nu ska jag bara fixa håret sen drar vi. Ni får ha en bra kväll.

Lördag

Vaknade runt elva idag. Sov mer än 12 timmar vilket är väldigt skönt! Nu på morgonen har jag kollat på massor av språkresor. Vi får se om det blir något med det nu när vi ska skaffa hund i år och nästa år är det konfirmation.
Idag ska jag bara slappa. Inte göra något alls! Ikväll ska vi på 50-års fest. Hoppas på att få se stora finalen där.
Nu ska jag kolla klart på vampire diaries.

Tidig kväll

Är så otroligt trött! Försökte kolla på Vampire diaries men jag bara somnar hela tiden så jag ska gå och lägga mig nu. I morgon får man ju sovmorgon vilket är väldigt skönt! Godnatt på er ♥

Otursdag?

Nu ska jag ta ett bad och bara njuta över att det är helg! Får se om det blir bloggning senare.

Funderar på att gå och lägga mig redan nu.

Har legat i sängen i mer än en timme nu och pluggat franska. Eller jag har försökt plugga. Helt plötsligt har jag bara legat och läst eller halv sovit. Men nu tog jag en paus. Vi ska jag ha prov i morgon i franska. Men våran lärare har varit sjuk hela veckan. Så jag vet inte om det blir prov i morgon. Men det är ju lika bra att plugga i fall att.
Nu ska jag plugga det sista innan jag sover.

Borde nog blogga!

Först idag hade vi 2 timmars musik lektion. Snart är det ju dags för vårkonsert! Sen stack jag till bussen. Var ju operation dagsverke idag. Så jag åkte till brevikskolan och jobba men 4 åringarna där. Så söta och roliga. Alla blev som tokiga när jag kom så det var riktigt kul!
När jag jobbat färdigt runt 4 så åkte jag M&P till nacka forum. Shoppade massor av saker. Orkar inte lägga upp vad jag köpte men det blev lite saker. Nu ska jag nog sova. Har gått och lagt mig runt halv elva de senaste dagarna så idag ska jag nog lägga mig lite tidigare. Ändå har jag inte varit särkilt trött på dagarna.
Funkar inte att lägga ut bild. Blogg.se har varit skitdåligt hela veckan...

Plugga franska

Nu ska jag plugga lite franska. Har typ prov på fredag. Har ont i huvudet så orkar nog inte plugga så mycket. Men ska göra lite i alla fall. Vi får se om jag bloggar mera senare.

Orkar inte blogga

Idag har Nilla varit här. Vi hade super. Nu snackar jag med Sosso i telen. Ska sova snart.

VIdeo 2


Video 1

Snart kommer en till

Fy farao vad söta!

Nu har vi kommit hem. Eller vi kom hem runt 19. Så vi har hunnit äta middag och packar ur bilen.
Gud så söta hundarna var. Speciellt valparna. Vi höll i dom och dom sprang runt, eller dom försökte fast det gick inte så bra eftersom dom är så små. Kommer troligtvis en video lite senare.
Nu måste jag plugga matte. Vi har ju prov i morgon.

Mobilblogg

Nu sitter vi i bilen på väg till hundkenneln. Vi ska träffa 3 veckor gamla Corgi valpar och deras mamma. Sen ska vi ju prata med kennel ägaren såklart! Vi har sett massor av bilder på valparna så det ska bli jätte kul att se dom på riktigt. Jag hör av mig senare.

Pigg och smart en Corgi såklart!

Den här hunden hette Zewen. Så söt!
Zewnen igen
En hund som hette Hanna (tror jag?)
En hyper söt hundvalp som hon tog upp. De andra hundarna blev jätte avis. De ville också bli burna ^^
Zewen kom på första plats i sin klass!
Haha han/hon (?) slickar sig på nosen :P
Så nu fick ni lite bilder från dagen. Visst är dom söta!
Många av hundarna vi tog bilder på har jag ingen aning om vilka dom var. Vi bara tog massor av foton.

Welsh Corgi

Hela degen var vi ju på utställning. Tog oss 2 timmar att åka dit men det var det värt! Det var super kul att se alla söta hundar! Nu ska vi strax åka till Örebro centrum och äta middag. Men det blir en bildbomb i kväll!

Befinner mig i Örebro

Just nu sitter jag i ett hotellrum i Örebro. Vi kom hit för kanske 1 timme sedan. Jo jag kanske ska berätta varför vi är här. För i morgon ska vi på utställning med massor av Welch Corgi hundar! Sen på Söndag ska vi besöka en kennel. Roligt! Nu sitter vi och kollar på Twilight! Man kan ju inte missa en sådan bra film. Vet inte hur många gånger jag sätt den. Men det var ett tag sedan så jag passar på att kolla på den. Den är ju så bra!
Men nu måste jag kolla vidare. Vi hörs troligtvis i morgon.
P ville också vara med ^^

Godnatt

Godnatt vi hörs i morgon.

Skrållan

Dagen var bra. På ridningen gick allt bra. Ramla inte av den här veckan. Fick Skrållan och hon var jätte seg! Hon ville liksom inte komma igång! Nästa vecka hoppas jag på att få en pigg häst men inte för pigg ^^
NU måste jag ta en snabb dusch sen blir det hyper pluggning!

Onsdag

Efter skolan hängde Nilla med hem till mig. Vi har slappat och pluggat. Nu har hon nyligen blivit hämtad. Orkar inte plugga mer i kväll ska nog gå och lägga i stället.
Här får ni bilder från i dag.

Dags att sova

Nu ska jag ta och sova. Vi höres i morgon

Hellcats

Ska inte sova. Kom på att jag missat Hellcats i söndags så jag kollar på det nu istället. Då slipper jag ju sova också

Duscha sen sooooovvvvva

Nu ska jag ta en dusch sen blir det nog sova. Har egentligen ingen lust att gå å lägga mig men jag har inget annat bättre för mig.

Total Black out

Sitter och kollar på det nu. Håller på å garvar ihjäl mig. M&P bara kom och undra vad jag skratta åt^^
Just nu är det reklam men jag ska nog återgå till tv:n

Lång och tröttsam dag!

Dagen har varit seg och tråkig. Är hur trött som helst nu! Och så ska man kunna plugga i kväll...
Nu ska jag hjälpa till med middagen.

Big Brother

Nu har jag kollat på Big Brother. Sonia fick åka idag. Gjorde inget särskilt för mig. Nu ska jag sova. Känner mig inte alls taggad inför skolan i morgon...

Här får ni se mitt rum


Rensar garderoben

Just nu håller jag på å rensar min garderob. Kastar bara in kläderna så det ser inte klokt ut. Dessutom är den jätte liten så jag får inte plats med alla mina kläder! Men jag ska snart få en ny och stor garderob! Nu måste jag fortsätta.

Gör egentligen matte

Ska egentligen göra matte nu men jag orkar inte. Vi har ju prov på fredag plus So prov också! Nu måste jag fortsätta räkna...

Flashmob!


RSS 2.0