Hmm

Dagens planer var att sova så länge som möjligt, men så vaknar jag klockan 10! Helt ofattbart!! Ska iaf ta mig upp ur sängen och äta lite frulle.
Dålig bloggning kommer det bli för datorn är nu inlämnad på lagning...


D:

Min dumma computer isn't working and I'm saaaad!! Men Imorgon ska vi iaf lämna in den och hoppas på att den kan lags. Pga detta kommer det bli mindre bloggning, sorry guys. Vi hörs typ imorgon.


Dreams only last for a night


FMP


Umm...Yeah goodnight

Nu ska lilla Fille sussa. Pöss på er <3

I'm awesome and I know it

Hahahaha, grym rubrik...
.
Dagen vart helt okej. Ingen ridning efetr skolan för mag ontet kom tillbaka -.-
Drog iaf hem och sen dess har jag pluggat och ätit middag, No life hehe.
OMG I LOST MY EYE!!!

Stay with me honey

Stay with me honey, stay with me
.
Hallå där, dramatisk start, ikr?
Japp, Idag vakande jag klockan 6 gick upp och fixa mig. Sen åt jag frulle och sedan ut med Hildur. Och nu är jag färdig så jag passar på att blogga för eran skull ;)
.
Nu ska jag bara tat lugnt ett tag innan jag drar mot tha bus.

Who's ready to party?

Not me haha O.o

Home

Blev hemma idag igen för jag har fortfarande ont i min lilla mage. Har sovit mycket mer inatt så det är ju skönt för du känner jag mig mera utvilad. Så skola imorgon lär det bli!
.
Nu ska jag kolla lite på tv sen försöka plugga...
Detta var snart ett år sen... Tänk att jag sätt ut sådär...

Stay awake

Hallojsan!!!!!!!
Okej smått överdrivet där dåra...
.
Dagen har varit okej. Har bara typ halv sovit, om inte sovit typ. Har lyckats plugga också! You go girl!
.
Nus ska jag borsta mina fin fina bruna tänder. Okej skoja! Natti

It is all that I'm breathing for

Hallå där!
Igår efter skolan var jag hemma hos Katta och pluggade å chillade. Sen vid 8 kom mor min och hämta mig snäll som hon är. Vid typ 9 fick jag sådär ont i magen som jag typ får ibland. Gick typ och la mig klockan 11 och där låg jag i sängen utan att kunna sova. Sista gången jag kollade på klockan var den halv 4. Sen lyckades jag somna.
.
Så jag blev hemma idag och lyckades sova till klockan 9. Idag ska jag bara försöka bli bättre och måste plugga inför morgondagen. Vi hörs later ♥
.
tack för alla fina kommentarer!
Tog bara en random bild hade ingen annan bättre, hehe

love you ppl

Oj oj oj! Statestiken bara ökar och kommentarerna strömmar in! Börjar folk äntligen tycka om min blogg, haha...

G o d n a t t

Nu ska lilla Felcia sussa. Vi hörs imorgon alla lovely ppl out there!

you took what you wanted

Tjenre, tjenare, tjenare!
Jag har tråkigt -.-

Nu är jag trött på denna blogg....

Är så trött på den här bloggen så jag ska faktiskt ta och skaffe en ny! Vet bara inte vilken bloggprtal... Några förslag eller ska jag stanna med blogg.se?

It's söndag, söndag gotta get down on söndag lol...

Är jag inte bara för rolig, som vanligt? ^.^ (mega ego,haha)
,
Min dag har gått åt genom att bada i två timmar och att sitta vid min kära kära dator. Så nu måste jag ta och plugga lite so så man får godkänt! Inga problem vettu! Seeeee you laater.
(onödigt inlägg, I know!)

Don't make this easy

Lyckades faktiskt somna klockan 2 inatt! Legat i sängen från 10 och var ändå inte trött och somnar 2...Hur lyckas man? Detta ledde då till att päronen väckte mig 11 och jag var döds trött.
.
Idag blir det iaf en söndag full av boring pluggeri pluggera... Ska ta ett bad och då ska jag läsa ut boken som ska vara klar på tisdag *suck*
.
Ne hörrni! Jag måste sätta igång nu!

Missi Nassen

Godernatter alla underbara. Hörs imorgon..

Du och jag

För alltid ♥

Jaha då var det lördag

Dagens planer:
Åka till stallet
Åka hem
Plugga
Plugga
Plugga
Chilla...
.
Rolig dag va? Nej inte alls. Värsta lördagen på länge. Men det är bara att bita ihop och Plugga på, och tänka på Höstlov och en ljus framtid, haha.

Godnatt då da, i guess

Nu ska jag iaf typ halv sova. Men vi hörs imorgon!

Hallå där svenska folket, läget?

Jo tack här är det bara bra vetta! Haha okay jk...
.
Nu sitter jag här på mitt rum och jag nada på en fredags kväll... Har kollat på tv hela kvällen! Från halv 5 till för ungefär en halvimme sedan. Icke bra! Hade typ planer men dom blev inställda... Ja ja.
.
Nu ska jag typ göra något roligt. Ugh vad inte vad... Bye bye
O.O

Hata blogg.se appen!!

Har försökt ladda upp bild och allt från mobilen men det funkar ju inte!! Så nu tog jag mig tid att sätta mig vid datorn i 3 sekunder! Ska iaf dra till skolan du. Pöss på er!
image description
image description
Detta är då jag idag ^.^

MIhihi

Visst blev det helt awesome! Så jävla nöjd!

Nu jävlar!!

Nu måste ni ju dött av nyfikenhet så här kommer det!!!


Inte långt kvar nu!

Snart kommer ni få veta vad jag har haft för mig. So exciting huh?


Waiting to say

Hallå Hallå!
Vaknade för en timme sedan och nu är jag klar. Ska bara gå ut med Hilda en snabbis sen mot bussen. Men vi hörs senare ikväll! Då jävlar får ni en chock!

Audition!

Audition gick super bra! Känner mig nöjd och skulle vela göra om det en gång till, hehe.
.
Hela kvällen har iaf spenderast till att plugga franska. Ska plugga engelska innan jag sover och kanske läsa lite i svenska boken. Men nu orkar jag icke blogga mera. Hörs later

love yourself so no one has to

Tjenare tjenare!
vaknade 2 minuter innan mitt alarm skulle ringa så jag stängde av det på en gång så jag slapp höra det där jobbiga ljudet. Hur lyckas man vakna så tidigt av sig själv?
.
Nu ska jag strax dra till skolan. Skoldagen är en sån där jobbig dag... Men efter skolan är det dags för dum dum dum AUDITION!! I våran skola har vi ju en mussikal vart annat år. Och nu är det våran tur att vara med så idag ska alla sjunga och så. Känner mig inte alls närvös faktiskt så det är skönt!
.
Nu ska jag packa min väska...

Natti bloggen

Nu ska jag sussa. Vi hörs imorgon alla sötisar! Oj oj oj imorgon ska jag upp tidigt också -.-


Vattenkrig

japp idag i skolan blev det vatten krig mellan mig och Nilla. Shit vad jag blev blöt! Men Nilla var snäll och gjorde en fläta så jag slapp visa mitt fula blöta hår och sen gick jag med jacka på resten av dagen för jag var så blöt och jag frös.
.
Efter skolan drog jag iaf hem och pluggade. Vi fick reda på att böcker vi började med förra veckan ska vara utlästa på tisdag(!!) Bara 150 sidor kvar! Så ikväll har jag läst i boken och pluggat franska eftersom vi har prov på torsdag...
.
Nu ska jag ta en dusch sen blire tv.
Bara för det bjuder jag på en bild på mig och Nilla från förra veckan!

Sova. Redan?

Japp låg och halv sov i soffan så nu ligger jag i min säng och huttrar och ska sova. Hela förra veckan och i helgen har jag somnat vid 12 så inte så konstigt att jag är så trött. Men alla underbara, vi hörs ju imorgon så var inte ledsna över att det inte blev så mycket bloggning idag ;)


Mot the school

Nu drar jag till skolan.... Ha en bra dag alla underbara!

Tjenare tjenare

Gick upp klockan 6 imorse bara för att fixa mig! Tror ni inte jag redan är klar! Jopp.... Ska iaf ut med Hildur på en promenad nu sen blire skolan... Puss på er
dagens

Nu är det nära!

Den här veckan då smäller det! Kommer ni ihåg att jag skrev på bloggen förut att jag var så glad? Någon dag i veckan får ni reda på varför! Nu måste ni ju typ dö av nyfikenhet!!!! AHHHH vad roligt!!! YAY!!
Ny pp på fb

Bad bloggning, i know

So Sorry!
Har bara inte haft tid att blogga... Igår var jag med mamma i stan och shoppade. Fick med mig hur mycket grejer som hellst! Happy girl!
.
Idag var det konfa från 11 till 2. När jag kom hem så åt jag lite och sen dess har jag bara pluggat -.-
Nu ska pappa och jag åka och handla sushi!!! YAY!!

Drove all night

Haha no i didn't...
.
Känner mig pretty flummig här hemma. Lite random är typ själv med familjen och är sååååhäääär rastlös!
.
Dagen vart typ skit. Börjar med att byta lösen på iPhånen och glömmde sedan bort det.. Så nu håller jag på att återställa den och hoppas på att det funkar! Bara 4 minuter kvar nu!!
.
Ikväll blire bara slappa. Härligt med Friday!!
:O :O look thats meeee!!!

Heyyyy

Blev en långggg dag idag. Ganska tråkig faktikst! Efter skolan var det ridnig och det gick åt .... för min häst var jätte seg...
.
Sen jag kom hem har jag bara tagit det lugnt. Inga läxor eller någonting. Nu ska jag klippa klorna på Hilda korven. Puss på dig min lilla bebis.
Mihihi Hildur och mina härliga marsvin ♥

morning morning

Nu har jag varit vaken i en timme och har bara hunnit sminka mig och duscha. Måste äta frukost och fixa håret. Men jag hinner. Hoppas jag.
.
Men vi hörs när jag kommer hem efetr ridningen.

För er som undrar så har jag levt i 5261 dagar

Tjenare tjenare!
Har haft problem med internet här hemma men nu funkar det igen! YAY!
.
Skoldagen gick underligt fort för att vara en så lång och jobbig dag. Efter skolan åkte jag hem och städade mitt rum. Fick ett ryck så jag kännde mig tvungen att görra massa saker. Så nu är mitt rum super fint har piffat upp det med lite saker. Sedan har jag och mamma hittat massor av fina smycken som hon haft en gång i tiden.
.
Nu ska jag strax borsta tänderna och lägga mig i min säng och vänta på min skönhets sömn, haha. Vi hörs imorgon!

Mitt rum är en röra!

Bara för att ha en rubrik så berättar jag för er hur stökigtmitt rum är... Hel tokigt ju.
.
Nu ska jag iaf lägga mig i min säng och chilla medans jag väntar på att jag somnar. Men vi hörs ju imorgon mina underbaraste käraste tokigaste läsare...

In the city

Nu har jag shoppat klart och står å väntar på bussen. Fick sällis av Katta en stund men sen gick jag själv, trevligt trevligt tycker jag. Fick med mig pretty much fun stuff. Om ni har tur så visar jag senare är iaf nöjd. När jag kommer blir det chilla och plugga. Ganska skönt ändå förutom det med att plugga. Jaja vi hörs när jag kommer hem.


In the skola

Sitter i datasalen nu i skolan. Har typ no och sen svenska sen drar jag till stan och ska vara där en stund ocg göra nada. Skönt att åka dit själv för en gångs skull. Nu måster jag återgå till arbetet.


:D :D

Hela kvällen (förutom när jag var på hundkurs) så har jag suttit vid datorn och kollat in massor av hemliga saker! Ni får reda på det när allt är klart och så. Är so happy!!! YAY! Nu måste ni ju bli nyfikna, ellerhur!?!
.
Nu ska jag typ gå och lägga mig. Måste ju få lite sömn...
Goodnight
:O :O Gick inte att ladda upp bild! Skandal!!

Godermorhon

Lyckades faktiskt domna halv 1 så jag somnade iaf. Bättre att ligga vaken halva natten än hela. Jaja känner mig ganska pigg idag ändå. Idag kör min kära mor mig till skolan så jag kan vara hemma nästan en timme till, Yay! Så nu blire bara chill. Men vi hörs efter school!

Godnatt

Nu ska jag försöka sova. Vi får se hur det går.... Natti Natti

Döööööd

Vid 2 lyckades jag på något sätt släpa mig till soffan och där har jag legat fram tills nu. Somnade i typ 2 timmar och medans har tydligen mamma och pappa sagt att de skulle ut med Hilda och jag typ svara men det kommer jag inte igåg. Sen åkte dom iväg och handla och jag fick kämpa fö att hålla ögonen öppna. När dom kom hem hade de köppt pizza och godis så känner mig lite smått fet nu..
.
Vet därimot inte hur jag ska kunna somna ikväll för nu har jag få tillbaka massor av energi. Kanske ska ta av mig min pyjamas som jag fortfarande har på mig och gå ut och sprnga, men jag har så ont i benen så det går ju inte... Kanske bara ska ligga i min säng och spela död tills jag somnar. Bästa förslaget hittills, you go girl!
.
Okej är typ lite knassss....
:O:O:O kolla vad moi hitta förra veckannn

Oj oj oj

Jäklar vilken fest det blev igår! Jobbade från 12 till 10. Strax efter middagen gjorde jag och Sosso ett gammlat uppträdande från 6:an för alla. sen klockan 10 satte musiken igång och då jävlar blev det dans! Jag och Stephanie (kusin) dansade som galningar och mellan typ varannan låt gick vi ut och snackade med några männsikor. Sen drog vi in och dansade och sjöng/skrek. Sen spelade pappas band och vi dansade mer och sen var det djn igen. Och sådär höll vi på till halv 2. Klockan halv 2 hade nästan alla gått hem förutom dom som skulle sova över. Så vi städa och så sen satt vi ner och typ halvsov. Vid halv 3 började jag, Sosso och Stephanie gå hem för vi orkade inte vänta på taxi. Så där gick vi klockan 3 på natten Stephanie barfota och jag började springa några gånger för jag hade så mycket enrergi. När vi kom hem så gick typ alla och la sig och då gjorde jag också det. Men sova kunde jag icke. Var så pigg. Så jag låg där med Sosso bredvid mig som somna efter 3 sekunder.
.
Idag väckte Stephanie oss med att hoppa på oss i min säng. Snacka om härligt uppvakande... Hon sa att klockan var 12 men det var bara 11. Sen dess har jag typ bara legat i sängen. Gick upp i en kvart för att äta frukost sen gick jag och la mig igen. Så nu ligger jag här helt död. Snacka ju om igår att jag skulle vara halvt död men jag är helt död...Kan inte gå har så ont i benen. Kan typ inte prata min röst är paj...
.
Nu ska jag typ sova. Ne jag vet inte. Titta på en film kanske..
.
Bilder kommer någon gång när jag orkar...

Slänger in ett inlägg..

..Innan vi åker. Försökte mobilblogga men det funka inte så jag satte på datorn en snabbis. Kan vara på festplatsen från 12 och klockan 6 kommer alla gester. Tyvärr så får vi bara hålla på till klockan 1 men det fixar nog vi. Nu måste jag kila. Hörs imorgon om jag inte är halv död vill säga...
Kattas underbart söta kanin Ninni

Night with Katta

Japp, efetr skolan drog jag och Katta hem till mig. Vi var ensamma hemma så vi satt bara med datorn och nördade och kollade på klipp på YouTube i 2 timmar. Sen var vi ute på en lång promenad med Hilda och sen lagade vi köttbullar och makaroner. Så dukiga cheyor! Efter maten kollade vi på Håkan Hellström programmet dom visade på tv, Kan man ju inte missa ;)
.
Nu har Katta åkt hem och det blir bara chill frmaför datorn ikväll. Imorgon har ju mamma 50-års fest så kommer antagligen inte hinna blogga för jag ska ju jobba där och förbereda hela dagen. Så jag återkommer på Söndag om jag inte är helt död då...

Video från förra veckan


Make it a sweet goodbye

Hejsan!
Har inget att blogga om man skriver ett inlägg iaf. Ska gå och lägga mig nu, typ.
.
Känner mig flummig och pigg... Sov gott alla som läser min suuuuuper roliga blogg..
.
Tog mig 1 timme att skriva detta. Sover fortfarande inte...

...

Igår så var det min mammas födelsedag så jag hann inte blogga. Det var iaf kul igår och mamma blev glad över alla pressenter. Skolan var väll okej den också. Hade däremot svårt att somna igår. Så jag somnade strax efter 12.
.
Känner mig inte alls så trött även fast jag inte sovit så mycket. Men det kanske kommer senare under skoldagen.
Det är en ganska chill dag idag. Har typ inga sådär super tråkiga lektioner förutom franska.
.
Nu ska jag packa min väska.
Muffins som jag bakade i söndags.

in the city of fools

Hallojsan!
Kom hem för kanske 1 timme sedan. Dagen var värdelös! Så jobbigt med orientering! Jag och Linnea klarade iaf 3 kartor så vi var ganska nöjda. Är väldigt trött nu! Mina fötter och ben tar kol på mig! Ska ta och duscha och plugga franska. Det är allt som hänedr ikväll.
.
Nu ska jag kika lite på dumburken...
Oufff *host*

We play you move

Godmorgon!
Känner mig inte sådär jätte trött idag, men så fort jag tänker på orienteringen så blir jag trött.. Jag orkar inte, Det är så tråkigt! Aja, inget att göra åt saken. Får helt enkelt stå ut!
.
Nu ska jag fixa mig sen gå till bussen..

don't turn the radio down

Tjenare!
Skoldagen var helt okej. Ganska tråkig. Efteråt hade jag ju utväcklingssamtal och det gick bättre än jag trott, hehe.
Efter det så åkte jag hem till Katta för vi skulle åka till stan men vi ändrade oss och stannade hos henne, åt ostbågar, kollade på Film och DH sen åt vi en middag också. Mys!
.
Nu ska jag bara chilla. Känner mig inte trött men vill sova. Vet inte vad jag ska göra.
.
Kom precis på att vi har orienteringsdag imorgon, Bajs! Dessutom börjar vi 30 min än vanligt i skolan...
.
Jaja nu ska jag iaf borsta mina underbara tänder (skämt)
Awesome bild på mig och Katta från förra veckan på matten *host*

When the lights go of...

Godmorgon!
Är super trött idag. Somnade ganska sent igår och gick upp tidigt imorse. Ingen bra kombination.
.
Idag efter skolan har jag utväcklingssamtal. Inte kul alls! Vi får se hur det går...
.
Nu ska jag fixsa mig det sista sen busa med Hilda och sedan gå till bussen.

Great start at the morning

Morgonen började väll inte sådär jätte bra. Mamma och pappa väckte mig vid 10 och sa att Hilda blivit jordgeting stucken. Så hela morgonen har vi tagit hand om henne. Sen ringde dom och sa att mormor ramlat i onsdags! Och vi har inte fått reda på något. Hel galet ju! Så idag blir det bara en dag för att hälsa på mormor och ta hand om Hilda. Vi hörs senare.


RSS 2.0