Nu ska jag sussa och drömma om prinsen <3

Nu ska jag gå och lägga mig. Läser nog ett tag också.
Godnatt ♥

v.a.r.f.ö.r.v.i.l.l.a.l.l.a.h.a.s.o.m.m.a.r?

Jag längtar inte så mycket till sommarlovet. Det är ju klart att man vill ha sommar. Nu har man ju tröttnat på vintern. Men sommarlovet längtar jag nästan ingenting till. Fast det gör ändå inget. Ska bara ta varje dag som den kommer. Ska inte tänka så mycket på framtiden. Det är ju liksom 5 månader kvar (typ) till sommarlovet.

Im in LOVE!


I have b.o.r.i.n.g

Nu har jag pluggat och ätit middag. Sen ska jag bara diska. Sen är jag ledig för kvällen! Ska nog gå och lägga mig ganska tidigt ikväll. Känner mig redan trött. Kanske kan kolla lite på Veronica Mars också. ♥

En rolig dag

Dagen har varit bra. Härligt att vara tillbaka till skolan nu efter en lång helg. Är till och med pigg.
Simningen var också rolig men lite jobbig. Efter simningen skulle Lisa komma och möta mig men jag blev klart först så jag mötte henne i skolan och jag fick ett schema av henne så jag vet när dom slutar och börjar.
Sen tog vi bussen hem med Marcus. När jag klev av bussen stog mamma där och vänta så jag fick sällskap hem.
Nu har jag bara pratat lite med mamma och pappa om dagen. Ska strax äta middag. Blir tidig idag för pappa ska repa. ♥

Stamp on the ground...

Godmorgon!
Vakande av mig själv i morse 10 minuter senare än vad jag skulle. Min klocka hade helt ställt om sig så den gick 1 timme före. Men jag vaknade som tur var. Är redan färdig så nu kan jag bara sitta och slappa. Jag ska gå tio i hem till Lisa. Juste sen har vi simning idag så jag måste packa väskan.
Tycker ni jag borde börja ha dagens outfit?

Godnatt

Nu ska jag läsa lite och sen sova. Imorgon ska jag gå upp extra tidigt för jag ska vara hemma hos Lisa fem över åtta. Då ska hon visa hennes hus.
Godnatt ♥
Bild från hösten 2010.

210

Nu blir detta mitt 210:onde inlägg! :D

<3

I know i'm in love!

Päron

Sitter och käkar päron nu. Eller det tog precis slut. Kollade på slutet av handbollen. Det var ju en skit dommare! Ja ja dom kom ju i alla fall 4:a. Måste städa åt mina marsvin men jag orkar inte.... Men jag måste så jag gör det nu.

Färdig pluggat

Nu har jag pluggat färdigt. Vet inte om jag ska plugga mer idag det får vi se. Har i alla fall skrivit 3 sidor nu och läst alla som vi ska så det känns bra. Jag tror dessutom att jag kan alla orden. Ska nog köra igenom dom sen och se om jag kan dom. Nu ska jag städa åt marsvinen. Sen är jag ledig!
Haha Lisa :P

-

Nu har jag stor städat hela mitt rum. Sen har jag varit ute på en lång promenad. Var ute i 55 minuter. Riktigt skönt! Först gick jag ett varv runt området sen gick jag och mötte mamma och pappa och vi gick och handla. Nu ska jag strax äta lunch sen ska jag plugga so.

Hejsan

Vaknade 09.20 i morse och lästen en timme. Idag ska jag:
• Stor städa mitt rum. Damma dammsuga och ta undan alla kläder!
• Städa åt mina söta marsvin!
• Gå ut på en promenad!
• Plugga so!
Ja det är min dag. Måste hinna med allt!
Så nu är det bara börja. ♥

Early

Ska gå och lägga mig nu. Blir tidigt kväll. Har ändå inget att göra uppe så då kan man lika gärna gå och lägga sig.

My name is Kinderägg!

Nu har jag tagit ett långt bad! Badade så länge så jag behövde fylla på med lite mer vatten för det blev för kallt. Tycker det är skönt att ta ett bad lite då och då. För då kan jag slappna av och tänka.
Nu ska jag sätta mig vid tv:n och vänta på att fångarna på fortet börjar.

Veronica Mars season 1 <3

Japp nu har jag börjat om igen. Lika bra det. Är på första avsnittet nu. Jag kommer aldrig tröttna på den här serien!
Nu ska jag fortsätta kolla. Hade bara lust att skriva ett inlägg. ♥

Lång promenad

Nu har jag pluggat i 50 minuter. Så jag tar en paus. Vi har också varit ute på en lång promenad. Vi gick ner till alby och hälsa på de söta kossorna. Sen gick vi över isen och hem igen.
När vi gick förbi alby backen var det massor av folk som åkte skidor. De hade satt upp som ett hopp och en stor luft madrass typ. De gjorde massor av volter. Det var ganska coolt. Men det är ju lite synd för för jätte många år sedan fanns det ju en lift där men den har de ju tagit bort. Så dom som skulle åka var tvungna att gå upp. Men de åkte inte ända uppifrån.
Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv. ♥
Sosso med Jasmines hörlurar :P

Plugg dag

Nu ska jag plugga So eftersom vi har prov på torsdag i religion. Är super trött idag. Vi somnade inte förens klockan 2. Sen väckte mamma oss klockan 11. Annars idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av att den är Lördag. Men det är lite konstigt för jag längtar till skolan. Eller egentligen så är det inte konstigt.
Ha en fortsatt bra Lördag! ♥

Nu har jag fattat att jag är seriöst trög!

Ja halva dagen så har vi snackat om att jag är väldigt trög. Intressant jag vet...
Nu har vi sätt alla 3 filmerna. Efter remember me snyft...Såg vi fish tank det var nog den underligaste filmen jag sätt. Väldigt konstig! Ändå så hade den fått väldigt höga betyg. Sen såg vi when in Rome. Den var super. Speciellt när min favorit skådespelerska (Kristen Bell) hade huvudrollen.
Nu ska vet jag inte vad vi ska hitta på. Typ bara prata. ♥

Remember me!!

Fan världens hemskaste film!! Gråter och skrattar samtidigt! Nu gråter jag igen! Den var ju värre än armageddon! Nu tänker jag på Veronica Mars då börja jag igen också. Ni får 2 bilder
Det blev 3 på den sista skrattar jag typ.
Kommer inte kunna prata imorgon...

Goodnight then

Nu ska jag lägga mig i min säng och måla naglarna. De var så slitna så jag klippte av dom. Tycker det är fult med korta naglar på tjejer. Men jag målar över något snyggt nagellack så blir det lite snyggare. Blir nog lila.
Godnatt♥
From the shower

Jahapp

När vi slutat idag väntade jag och Sosso på Lisa som skulle sluta 4. Det skulle vi också göra men vi hittade inte vart våran lektion skulle vara så vi skippa den ( det var en frivillig lektion så vi skolka inte!).Sen när Lisa slutat gick vi till bussen och Sosso åkte till stallet och Lisa hem. Jag själv blev hämtad av pappa och mamma och vi for till Sickla köpkvarter. Där åt vi middag och jag fick tag på en kalender en bok och ett par skor.
Nu på kvällen har jag pluggat hela kvällen. Så nu sitter allt som en smäck!
Nu ska jag hoppa in i en dusch sen blir det sova för vi börjar 8 imorgon. Bläää!!!♥

godermorgon

Nu ska jag gå om 15 minuter. Jag ska möta Lisa 08.20 så då får man lite sällskap på bussen.
Hehe är fortfarande irriterad över det med Veronica mars att inte säsong 4 finns. Men jag har sätt en liten del av säsongen. Och det var inte särskilt bra. Dessutom är det tydligen bara Kristen Bell (Veronica Mars) som är med som varit med i tidigare säsonger. Ska nog börja om istället och kolla från första säsongen.
Men nu ska jag göra mig klar.

Nighty Nighty

Nu ska jag gå och lägga mig. Men först ska jag läsa ur min So bok för vi har prov nästa vecka. Måste plugga nu varje dag eftersom jag inte haft min bok hemma nu när jag varit sjuk. Måste även plugga på Engelskan och Franskan för där har vi glosor. Godnatt på er. ♥

Hej på er människor!

Nu ska jag kolla på Sveriges mäster kock. Tycker det är ganska bra. Men det har varit tråkig när det varit audition men nu sätter ju den verkliga tävlingen igång! Fast den Engelska/Amerikanska är bättre.
Nu ska de hacka lök det måste jag se ;)

Hehe ska inte lova något

Skrev ju igår kväll att jag skulle blogga nu på morgonen men det blev ju inget. Så jag ska sluta skriva så.
Dagen har varit super. Har varit flummig heeela dagen! Speciellt när vi åkte skridskor och på svenskan.
Nu sitter jag och kollar på John, Kate och 8 barn. Jag förstår inte hur dom orkar! Men nu har de ju skilt sig och det verkar som Kate har spårat ur lite. Men man ska ju inte alltid lita på skvaller.
Nu ska jag gå och hämta ett stort glas med kall äppel Juice.
Mums!♥

Nu ska jag gå och lägga mig

Nu ska jag sova. Hörs imorgon bitti. ♥

Sofias änglar

Skulle ha kollat på life unexpected men mamma ville kolla på handbollen. Så jag spela in det och kollar på Sofias änglar med pappa vid andra tv:n. Ska nog gå och lägga mig snart eftersom jag ska till skolan i morgon. Måste gå ut och hämta en väska till mina skridskor för vi ska åka det imoron. Det är kul att åka men inte att behöva bära runt på skridskorna+hjälm. Har inget bra slut på det här inlägget så det blir bara ett hej då. ♥

Metallica

Nu sitter jag och för över låtar till iTunes. Alla mina gamla låtar låg på den andra datorn och så kopplade jag så klart in mobilen i den här datorn istället och då försvann alla låtarna. Fast det gör egentligen inget för jag hade bara skit låtar förut. Så nus kan jag faktiskt lyssna på bra låtar. Juste jag kollade klart på Veronica Mars säsong 3 idag. Och det slutade jätte spännande. Och nu har jag letat lite för att se om säsong 4 finns. Men då ser jag att dom spelade in 2 avsnitt sen så avbröt dom resten av inspelningen av säsong 4. Men jag ska iallafall se om jag hittar de 2 avsnitten. Har en hel dvd kvar med bara extra material som jag ska kolla på där en trailer av säsong 4 finns.
Är det någon som vet varför som inte spelade in klart? ♥

Don't fucking tell me what to do

Har egentligen inget intressant att skriva. Men jag tänkte bara passa på för jag satte på datorn.  Nu ska jag kolla på Veronica Mars (som vanligt) Sen ska jag och mamma gå ut på en promenad. ♥

Goodnight <3

Nu ska jag sussa. Kommer stanna hemma imorgon också. Men då ska jag inte såsa framför tv:n hela dagen.
Godnatt alla ♥

Inte göra något dag

Idag har jag inte gjort någonting har kollat på tv hela dagen och lite på Veronica Mars. Mår betydligt mycket bättre idag men har fortfarande ont i magen och nu på kvällen har jag börjat må illa. Vet inte hur jag ska göra med skolan i morgon. Kanske stannar hemma och känner efter hur jag mår går på en promenad och fixa lite här hemma. Men vi får se. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. ♥
Det har inte funkat på jätte länge att lägga in videos. Och bild ställer jag inte upp på idag så ni får klara er utan något.

Det finns människor som är små och som många trampar på

Stort sätt hela dagen har jag kollat på Veronica Mars. Fast nu på kvällen har jag kollat på tv också. Ska sova nu. Är så otroligt trött eftersom jag so så lite inatt. Men jag får lite sovmorgon för jag kommer inte gå till skolan imorgon.
Sov gott alla underbara läsare ♥

No rubrik

Har egentligen ingen blogg lust. Men det känns som om jag är tvungen att blogga. Har inget vettigt att skriva häller. Ska nog kolla lite till på Veronica Mars. ♥

-.-

Snacka om att jag är trött! Jag tror jag somna runt halv 3 i natt. Sen har jag sovit från och till, tills nu när jag inte kan somna om. Jag har fortfarande ont i magen men inte lika illa som igår i alla fall. Ska kolla lite på Veronica Mars nu. ♥

Fortfarande vaken

Har super ont i magen. Mamma och jag sitter uppe. Kan inte sova när det gör så här ont. Bara hoppas att det blir bättre.

.

Blogg.se har inte funkat på hela kvällen så jag har inte kunnat blogga. Orkar inte göra det nu häller. Har så otroligt ont i magen nu. Mamma och jag ska lägga oss och kolla på Eclipse. Och sen försöka sova lite. ♥

Riktigt lyckad dag!

I nacka forum fick jag jätte mycket handlat. Vi åkte dit för att handla vinterskor men kom hem med vinterskor+4 klädesplagg. Det blev 2 par byxor och 2 tröjor. Lägger nog in en bild senare. Hittade även Veronica Mars säsong 3! :D den var 40 kronor dyrare. Men lixom vad gör det. då slipper jag i alla fall vänta. Så ikväll har jag kollat på 1 och ett halvt avsnitt. Nu på kvällen har jag fått riktigt ont i magen igen. Ska bara ta det lugnt och kolla på en film och Veronica Mars ikväll. Och hoppas på bättre tider. Haha nej nu skojja jag bara. Ska nog äta lite godis. Inte så bra men i alla fall. ♥

Nu är skidresan bokad!

Ja nu har vi bokat plats till mig till när vi ska åka till Romme! Jag, Sosso, Katta, Danne och Marcus ska åka tillsammans. Det är bara ett problem. Vi har fortfarande inte fått tag på några skidor till mig. Men vi ska fråga grannarna om jag får låna av dom som jag gjorde förra året. Annars ska jag prova några skidor hemma hos Sosso. Men det ska i alla fall bli skit kul att åka! Vi har sätt fram emot det i ett helt år!
Snart ska vi åka till Nacka. Vi ska kolla på nya skor till mig och så ska jag se om jag hittar Veronica Mars säsong 3. Nu ska jag borsta tänderna.

Nu ska jag sova

När jag kollade på superman höll jag på att somna. Så nu ska jag gå och sova. Har fortfarande ont i magen och jag hoppas verkligen det är borta till imorgon! Jag kanske kan sova bort det.
Ahh!! Jag blir så arg! Försöker lägga in en låt en det funkar inte. Allt funkar med html grejen. Men sen visas den inte i inlägget! -.-

Superman Returns

Sitter och kollar på superman på 3:an. Ganska sorgligt just nu. Nu typ dog han, nej jag vet inte. Det kan han ju inte göra för då blir ju inte filmen bra. Och det är ju typ uppenbart i alla filmer att inte huvud karaktären dör.
Ska fortsätta kolla nu och se hur det går. ♥

Ska spela lite sims nu

Har inget särskilt att göra så jag ska spela lite the sims nu.


Jag har ont i min mage!

Jag gick upp klockan 6 imorse men sen gick jag och la mig igen för jag hade så ont i magen. Och det har jag fortfarande. Så idag stannar jag bara hemma och vilar. Jag hoppas att jag är frisk till imorgon för då ska min kusin Erik tävla i sätra hallen och kasta kula. Och det ska vi åka och kolla på. Nu ska jag gå upp och se om jag kanske kan få i mig lite mat. ♥

kan knapt bärga mig!

Ligger i sängen nu och kollar på klipp från Veronica Mars. Eftersom jag inte beställt hem boxen ennu så kollar jag på yt istället. Kan inte vänta. Vill bara se mer! Blir en tidig kväll ikväll. Ska strax stänga av. Först för att vi börjar klockan 8 imorgon sen för att jag haft så otroligt ont i magen hela kvällen! Vet inet om jag kanske inte riktigt till frisknat en. Men jag får se hur jag mår imorgon. Har iallafall pluggat som en tok! Gick inte så bra för jag var så trött. Men till slut satte jag allting. Nu ska jag kolla klart sen ska jag sova.
Godnatt ♥

Glosboken.se

Har suttit och pluggat ett tag nu på franskan. Vi har förhör imorgon, och eftersom jag var sjuk igår så kunde jag inte ta hem boken. Så jag får plugga extra hårt ikväll. Snart ska jag och pappa åka och handla lite nödvändiga saker. Sen ska jag laga middag eftersom jag inte gjorde det igår. Nu ska jag fortsätta plugga franska sen blir det engelska.

20/1-11

Hej på er! Vaknade runt halv 7 i morse och hoppa in i duschen. Eller jag hoppa inte in men ni fattar. Somnade i soffan igen. Det var ju tur att jag vakna så att jag inte skulle missa bussen. Måste gå om ungefär 25 minuter. Så jag hinner kolla lite till på tv. Nu ska jag bara göra mig färdig. ♥

J*klar

Hade helt glömt! Jag skulle ju göra en sån där grej när man skrev något varje dag. Typ om sig själv. Tror jag skippar det. Har ingen tid för det. Kommer ju ändå inte ihåg. ♥

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Yay!

Senaste dagarna har statestiken varit super sålig. Men idag har den gott uppåt igen :D Blir så glad då!
Iallafall, nu ligger jag i sängen. Ska sova tidigt ikväll för jag ska till skolan imorgon. Känner mig inte helt 100% frisk. Men iallafall så jag klarar av en skoldag. dessutom så är det en rolig dag imorgon med roliga lektioner så jag vill väldigt gjärna gå till skolan. Ganska ovanligt att man faktiskt vill gå till skolan. Har kollat på gamla bilder ett tag nu på fejjan. Väcker många underbara minnen som jag aldrig vill glömma! Saknar dom tiderna! Haha lite löjligt men jag börjar nästan gråta när jag tänker tillbaka. Hur mycket jag egentligen saknar det. ♥
Ingen bild på det...

Hade bara lust att skriva ett inlägg

Har absolut inget att skriva om. Men jag fick bara lust att blogga. Har precis ätit middag. Det blev tidigt ikväll för det kommer en kille som ska kolla på våra trummor som vi ska sälja. Vi ska typ köpa nya. Eller inte vi utan en kille i pappas band. Intressant va? ♥
Detta är 2 hundar som vi funderar på det är nästan samma ras
    
Welsh Corgi Pembroke (Den här skulle jag helst ha tycker den är mycket sötare och gillar färgen mer)

Welsh Corgi Cardigan

Båda är otroligt söta. Men jag tycker helt klart att Pembroken är sötare!
Vilken tycker ni är sötast?


Kollat klart på hela säsong 2 nu :D

Nu har jag sätt hela säsong 2 av Veronica Mars. Det var super bra som vanligt. Nu ska jag bara beställa hem säsong 3. Men det kostar ju lite också... Ja det är vad jag har gjort idag. Nu ska jag se vad resten av familjen hittar på. ♥

Hemma idag :(

Kände ju mig lite krasslig igår kväll. Och nu när jag vaknar så hade jag ont i magen och mådde illa. Så jag stanna hemma idag. Det händer inte så mycket i skolan idag så jag missar inget jätte viktigt iallafall. Så idag ska jag bara ta det lugnt. Mamma är också sjuk så då får man lite sällskap. Nu ska jag antingen kolla på Veronica Mars eller spela lite Playstation. ♥

Ingen blogg lust idag.

Som ni kanske märkt så har jag inte haft någon blogg lust idag. Har inte gjort så mycket så jag har inget att skriva om. Det ända jag har gjort är att kolla på Veronica Mars och lite på tv. Nu ska jag sova. Känner mig hängig och febrig. Mamma har ju varit hemma för att hon är sjuk så jag kanske har fått lite av det -_-
Godnatt ♥

Matte provet gick okej

I morse hade vi matte prov. Det gick helt okej men det var inte så bra att det var första lektionen.
Men nu ska jag inte prata om tråkiga matte. Annars har iallafall dagen varit bra. Jag ska inte skriva så mycket mer för då kommer detta bara bli ett sånt där tråkigt inlägg.♥

Nu ska jag sova.

Har varit super trött hela dagen. Så nu ska jag gå och lägga mig.
Sov så gott alla ♥

Welsh Corgi

Nu funkade det :D Vist är den söt? ♥

Hund :D

Hela kvällen har jag och mamma suttit vid varsin dator och kollat på olika hund raser. Det finns ju så många! Men jag vill ha en Collie, Shetland shepherd eller Welsh Corgi. Men det finns 2 olika sorters Corgi men jag tycker båda är lika söta. Det är så svårt att bestämma sig. Men vi har inte direkt hunnit prata så jätte mycket om det. Nu kollar jag på top model. Det är en tjej som är galet smal! Det är inte klokt! Det ser riktigt äckligt ut.  Men nu har det börjat igen så jag ska fortsätta kolla.♥
Jag hade tänkt ladda upp en bild men det funkar inte. Det går inte att trycka på knappen. Den reagerar inte :(

Hejsan hoppsan

Dagen har bara rullat på. Har varit super flummig hela dagen. Och på lunchen höll jag verkligen på att garva ihjäl mig! Men jag älskar att skratta :P Har precis kommit hem för det tog lite tid. Sosso ville gå till H&M och när vi var klara där så skulle jag och Lisa gå till bussen men det var en hel skolklass som skulle på den så vi gick till nästa station och så handlade hon en klubba och jag läsk :P  Sen tog vi nästa buss. Men som ni redan vet så är jag hemma nu. Snacka om tråkigt inlägg....

Goodnight

Nu har jag kollat på 1 avsnitt av Veronica Mars. Är inte särskilt trött så ja ska läsa lite.

Kladdkaka

När jag kollat klart på Herbie så satte jag igång och bakade en kladd kaka. När den var färdig gjorde hela familjen egen Pizza. Det blev riktigt lyckat. När vi ätit middag åt vi kladd kakan. Den blev super god! Glömde tyvärr fota. Ikväll har jag också sätt One Three Hill, Amazing Race och solsidan. Och nu sitter vi och kollar på Time Out. Tyckte inte solsidan var så jätte kul men jag ska kolla nästa veckan också och se vad jag tycker då.
Time Out är seriöst skit tråkigt så jag går nog och lägger mig och kollar på Veronica Mars.

Herbie

Sitter och kollar på Herbie nu på kanal 9(Den nya). Den filmen är verkligen bra! Ska nog räkna lite mer matte om en stund. Men jag behöver en paus. ♥

Plugg dag

Imorse vakande jag av att Sosso ringde. Medans jag prata med henne vaknade jag till så jag gick upp och åt frukost. Efter ett tag kom Sosso och hennes mamma hit och kopierade från min matte bok. För hon hade glömt sin i skolan och vi har prov på Tisdag! Sen när de åkt satte jag mig och räkna. Så nu har jag räknat ett tag men jag behövde en liten paus så jag passar på att skriva ett inlägg här på bloggen. Annars idag ska jag bara plugga och städa åt marsvinen. ♥
Har fortfarande pyjamas på mig :P

Afterchok

Klockan 2040 ikväll gick vi med Katta till bussen. Och så skulle vi köpa godis också. Då hade affären redan stäng! Snacka om att man blev sur då. Men när vi kom hem gjorde vi fruktsallad och drack te och kollade på en film som hette Afterchok. Den handla om en jordbäving på Nya Zeland. Den var faktiskt ganska bra.
Är så himla trött så jag ska sova nu.

Jul plundring!!!!!

Idag har mamma och pappa tagit bort julen. De plundra bort alting. Medans har jag och Katta spelat tv spel och andra spel. Hehe. Men vi har haft kul. Nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Det blir väll något kul.

Idag kommer Katta

Imorse väckte mamma mig 10.30. Som jag bad henne göra igår. Då sa hon även att jag inte skulle bli sur. Men då sa jag att jag inte kunde lova något. Så imorse när hon väckte mig frågade hon hur jag sovit. Då bara chasa jag bort henne. Sen sov jag en kvart till sen gick jag upp. Kan vara på ganska dåligt humör på morgonen. Men nu är jag glad och pigg. Iallafall så kommer Katta hit idag. Mellan klockan 12-13. Ska bli kul. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi kommer nog på något.
Seasons of Love from RENT! Älskar låten. Och filmen är också ganska bra

....

Nu ska jag sova.

The adventure

The Adventure-Angels and Airwaves Grym låt!

Snackar med Sosso i luren :P

Ja som ni ser på rubriken så snackar jag vet Sosso i telefonen. Vi pratar om lite allt möjligt (killar) :P

Hihi :P

När mamma och pappa kom hem så sjöng de för mig för jag har namnsdag idag. Och så fick jag 150 kr på iTunes :D Sen hade jag fått ett kort också från farmor där det var 20 kr i :P
Tack så mycket! ♥

Hemma från en lång skoldag

Kom hem för ca 5 minuter sedan. Dagen har varit bra. Men innan sista lektionen har tyskan och franska gruppen 45 minuters håltimme. Och idag blev det 1 timme och 15 minuter... Det betyder även att vi slutar 40 minuter senare än spanskan. Men idag fick fick vi lite sällskap från Lisa en stund. Sen gick jag och köpte en bulle. Sen på bussen åkte jag med Lisa. Så vi hann prata lite skit ;) Nej jag skojja bara. Nu ska jag kolla lite på Veronica Mars.
Funderar på att en ny kategori som kommer att handla om böcker och serier. Vad tycker ni?

Bara ett snabbis inlägg

Måste gå hemifrån klockan 7 för att hinna med bussen. Har sovit jätte bra inatt. Känner mig utvilad även fast jag bara sovit lite mer än 7 timmar. Nu ska jag ge marsvinen mat. ♥
American pie- Don McLean

Trodde klockan var halv nio...

Trodde klockan var halv nio och så ser jag att den är halv tio! Det är verkligen dags att gå och lägga sig nu för vi börjar klockan 8 imorgon. Godnatt på er ♥

03-Mina föräldrar

Min mamma: Min mamma heter Elisabeth men alla kallar henne för Lisa. Hon är den bästa mamman på jorden! Man kan inte ha en bättre mamma. Min mamma är lätt att prata med och jag berättar nästan allt för henne. Hon lyssnar bra men en sak hon inte är så jätte bra på är att ge råd ;)
Mamma jobbar på SEB. Brukar åka till mammas jobb ganska ofta och plugga där och dricka varm choklad. När jag var liten brukade jag säga att hon spelade dator hela dagarna.
Har inte så mycket mer att skriva om min mamma.
Jag älskar dig mamma ♥

Min pappa: Min pappa heter Kent. Han är så klart den bästa pappan man kan ha. Pappa är deremot jätte bra på att ge råd och är lätt att prata med. Pappa jobbar på en skola och lagar mat där. Han har innan jobbat på ett restaurang företag som heter Sabis. Han har också varit med på mat OS i Tyskland. Där de kom 2:a. Pappa spelar även i ett band med några kompisar. Dom heter Bad Budget. Lång innan Bad Budget spelade han i ett band som hette slakthus trotyl. Så han har delat replokal med Ebba Grön och har spelat på samma konsert som dom.
Det var lite kort om min pappa.
Jag älskar dig pappa ♥




Känner mig väldigt glad igen!

På senaste tiden har jag känt mig ganska deppig. Men den här veckan har jag varit på riktigt gott humör. Är glad över allting! Det går jätte bra i skolan. Har bästa vännerna och jag är kär! Allting är nästan helt perfekt. Lite små saker bara. Men det kommer fixa sig. :D
Snart kommer dag 3. Håll utkik!
Adiemus. Den här ska vi sjunga på vårkonserten i år! Det kommer bli så bra!! Fantastiks låt!

Home from School.

Även fast vi bara hade 4 lektioner idag så slutar vi 15.20. Det är våran senaste dag på schemat. Kom hem för ungefär 10 minuter sedan. Så det tar ganska lång tid att ta sig hem. Nu ska jag nog ta lite glass och kolla på Veronica Mars.
Klara och jag på Franskan i sexan

Väntar på att musiken ska börja

Nu sitter jag i skolan och väntar på att musiken ska börja. Ska bli kul att ha musik igen för det var ju ett tag sedan. Början av dagen har varit lugn vi har haft svenska och So. På So:n håller vi på med religion det är riktigt intressant. Tycker nog att so är ett av det roligaste ämnena i skolan. Efter musiken har vi slöjd sen slutar vi. Vad tycker ni är det roligaste ämnet i skolan?

Somnade i soffan

Jag gick upp ungefär klockan 06.40. Då åt jag lite frukost. Sen la jag mig den i soffan under en filt och kollade på tv. och då somnar jag! Det var ju tur att jag inte sov för länge. Jag ska gå om ungefär 30 min så jag har god tid på mig.
Men and my tandborste :P

Statestiken går uppåt igen :)

Statestiken har börjat stiga uppåt igen. Inte så mycket men jag blir glad endå. Får massa kommentarer också som gör mig såå glad! Fortsätt så!
Har haft ganska många bloggar förut men har tappat lusten att blogga på dom för statestiken är så dålig. Men nu är det mycket roligare. Det gäller ju att inte ge upp och att uppdatera hela tiden så får man mer besökare.

02-Min första kärlek

Jag kommer inte riktigt ihåg vem det var. När man var liten tror jag inte att man riktigt var kär. Det var bara kul att vara ihop med någon. Men en gång har jag varit riktigt kär i en kille i nästan 2 år! Men det blev aldrig något med det. Det var inte allt för länge sen häller. Det var väll typ det jag kan skriva. Vill inte skriva så mycket om det här :P
Kan iallafall skriva en sak. Just nu är jag kär. Ni kan ju fundera på vem ;)

Ledig dag idag

Igår när Sosso var hemma hos mig gjorde hon ett träning schema till mig. Har fullt upp alla dagar förutom idag. Fast idag är det ju min dag att laga middag. Dessutom så har vi idrott. Men jag får iallafall vila när jag kommer hem. Nästan varje onsdag när jag kommer hem från skolan brukar jag somna i soffan. Är altid så himla trött på onsdagar. Även fast jag får sova 30 minuter mer på morgonen. Nu när jag läser igenom inlägget märker jag att det är totalt ointressant. Har igentligen inget att skriva :P
Förra vintern

Slutade tidigt idag

Idag fick vi sluta mer än en timme tidigare för våran Svenska lärare var sjuk. Inte kul för henne men bra för oss :P
Så jag kom hem för ungefär 5 minuter sedan. Det tar ju ganska lång tid att komma hem. Fast idag segade jag lite också. Nu ska jag kolla på tv och ta ett stort glas Juice!
Blöt i håret på grund av all snö....

börjar 09.30 idag :D

Ja som ni ser på rubriken så börjar vi 09.30 idag. Men första lektionen är No vilket inte är så kul. Men det blir nog roligare under terminens gång. Är hur trött som helst idag. Även fast jag har sovit mycket bättre inatt! Vill bara stanna hemma och sova lite till sen kolla på serier resten av dagen :P Nu ska jag kolla när min buss går sen ska jag bara göra mig färdig.
En glad bild på mig ;)

Ibland blir jag så trött på blogg.se

Blogg.se strular nu igen. Det tar jätte lång tid att logga in och grejer. Men som tur är kom jag iallafall in tillslut.
Nu har jag precis kollat på 2 avsnitt av Veronica Mars säsong 2! Det är redan super spännande. Fick hem den idag med posten så fort Sosso åkt la jag mig i sängen och kolla. Nu ska jag borsta tänderna sen ska jag läsa.
Just nu läser jag boken It-girl för 4 gången. Det är en fortsättning på Gossip Girl serien som handlar om Jenny Humphrey som börjar på ett internat. Det finns totalt 10 böcker var av 6 stycken finns på svenska. Tycker serien är mycket bättre än Gossip girl!

01-Presentera mig själv

Mitt namn är Felicia. Jag är 13 år och är född 17 maj. I Tyresö. Där jag fortfarande bor. Jag är en väldigt glad person. Som nästan alltid är på bra humör och skrattar väldigt ofta! Bara åt små saker och åt mig själv. Jag kan även vara på riktigt dåligt humör. Jag har även många tankar som jag måste släppa ut ibland så jag skriver dagbok.
Jag har en bästa kompis som heter Sosso och vi gör nästan allt tillsammans. Men jag har ju så klart massa andra vänner! Några av mina intressen är att läsa, kolla på serier och lyssna på musik. Kanske lite tråkigt men då får jag en ensam stund för mig själv. Som jag ofta kan behöva. På fritiden brukar jag bara göra läxor och vara med vänner. Ska även försöka börja på ridning.
Nu har ni fått lite info om mig och jag hoppas det räcker. Kom ihåg att imorgon presenterar jag min första kärlek. Så det måste ni läsa! ;)

En trevlig eftermiddag med Sosso!

Dagen har varit super! Faktiskt ganska roligt att komma tillbaka till skolan. Och jag har varit på super bra humör! Skrattat som en galning hela dagen. (Fast det gör jag varje dag :P) Nu är iallafall Sosso här. Vi har kollat i gamla skolkataloger och suttit vid datorn. Strax ska vi gå och äta middag.
Snyggingar!

:O

Godmorgon! Släckte igår klockan 21.50 och somnade 23.30 ungefär. Kunde inte somna. Har varit så ganska länge för jag har för många tankar som bara irrar runt i skallen... Sen klockan 3 inatt vaknar jag igen. Och då börjar det rasa snö från taket. Så hela huset skaka. Ganska läskigt. Och sen imorse så ringde klockan 06.30 och då tänkte jag att jag kunde sova en stund till. Men nej då det gick inte. så jag gick upp och kollade på barn kanalen :P Det går ju inget roligt på tv på morgonen. Nu ska jag gå ut och hämta hö till marsvinen.

Tidig kväll.

Nu ska jag lägga mig och läsa sen ska jag sova. vill ju vara pigg inför imorgon då skolan börjar igen.
Sov så gott allihoppa!♥
Happy Ending- MIKA.

Tänkte bara...

Ganska många som gör denna så jag passar på. Startar imorgon ♥

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Top Model 15

Om 3 minuter har top Model 15 serie start så det ska jag kolla på.

Nu ska jag duscha.

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen blir det nog Glee. Ska jag nog gå och lägga mig gaska tidigt ikväll så jag orkar upp imorgon.

Nu igen :(

Jag gick för att möta mamma vid bussen. Och så kommer jag hem och sätter mig ner. Då får jag smällande huvudvärk! Det gör super ont. Är nog inte helt frisk. Men jag ska vila så att jag är helt kry till imorgon. Nu ska jag gå och hjälpa till med maten.

En fråga.

Julia hade en fråga:
Hur många läsare har du per dag. Och hur många inlägg har du publicerat?
Först tack för frågan! :)
Svar: Jag har från 2-20 besökare per dag. Men senaste tiden har det gott nedåt :(
Och jag har publicerat 128 inlägg med detta :)

Nu har jag precis ätit lunch. Det blev rester från middagen igår. Har hunnit kolla på ett avsnitt av Veronica Mars. (Det bästa) Vet inte hur många gånger jag sätt det :P Sen har jag såklart kollat på Glee.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske kolla lite mer på Veronica eller kanske Gossip Girl :D

10/1-11

Godmorgon!
Hade ställt klockan imorse på 09.25. Så när den ringde gick jag upp på en gång och kollade på Bones. Sen åt jag frukost samtidigt som jag kollade på One Three hill. Igår började ju nya säsongen :D
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Men det blir nog bara slappa eftersom det är sista dagen på lovet innan skolan börjar... Vill träffa alla kompisar och komma tillbaka till vardan. Men samtidigt är det så tråkigt att gå i skolan! Vad tycker ni om att börja skolan igen?

Fascination

Inget intressant att skriva här på bloggen förutom att jag ska kolla på Glee nu. Så ni får en låt istället.
Fascenation-Alphabeat Inte så bra vertion men orkar inte leta efter någon bättre.

Sego dag.

Ligger ner bäddad i sängen nu och spelar The sims. Ganska mysigt faktiskt. Ligger nog här resten av kvällen så jag tillfrisknar innan skolan börjar. ♥



Nu är det färdigt!

Lite mer än en timme senare är alla 9 spelen istallerade. Snacka om att ta tid.  Men nu ska jag spela lite.
Puss ♥

The sims 2.

Skulle ju installera The sims 2 på min Macbook. Men då visade det sig att man behöver en speciel vertion för att det ska gå. Så nu håller jag på att instelllera det på gammla datorn igen -.-. Tar så lång tid. Men medans så får ni lite gammla bilder. Det visade sig att alla bilder ligger på en hårdisk. Så det bir tyvär inga bilder.
Puss ♥


Förkylning på G...

Vaknade imorse och hade jätte ont i halsen. Nu när jag börjat bli frisk från magsjukan blir jag förkyld! Och om 2 dagar börjar skolan. Det är inte roligt :( Så idag ska jag bara vila. Kanske kolla på någon film. Nu ska mamma ha datorn.
Puss ♥
Bilbo ♥ En hund som vi brukar vakta.

Nu ska jag sova.

Nu har jag kollat på ett avsnitt av Glee. Vill egentligen se ett till men jag behöver sova. Men jag kan ju bara kolla imorgon.
Puss ♥
Sosso förra året :)

Till alla er som läser från facebook.

Till er som läser min blogg från facebook. Jag kommer ta bort så man kan läsa där ifrån så ni får gå in på min blogg om ni vill läsa den. Men bloggen är ju såklart kvar!
Puss ♥

Hemma.

Kom hem för 20 minuter sedan. Hann äta en korv och prata lite. Börja frysa så jag fick gå hem :P om 10 minuter börjar Polis skolan 2 på 5:an. Tycker att polis skolan är så bra. Riktigt rolig. Har inget mer att skriva nu.
Puss ♥
På pappas 50 års fest förra året :) Vilket lång lugg jag hade!

Nu drar vi.

Nu går vi till grannarna. See u later. ♥

Nej nu får det räcka!

Gick precis ut för att hämta hö till marsvinen. Och då har det börjat snöa igen! Är så trött på all snö! Vill inte ha mer. Det var kul i början att vi fick snö och på jul afton. Men nu tycker jag att den kan försvinna. Dessutom så blåser det så mycket också så det är ju värsta snö stormen. Ja ja vad gör man. Man kan ju inte direkt bestämma över vädret även fast man skulle vela det. Men det tror jag alla vet redan :P

Gå hem till grannarna.

Om ungefär en timme ska vi hem till våra grannar. Dom har typ grill party så vi ska hem till dom och grilla. Haha lite fel årstid men det ska bli gott endå :P Jag och mamma kom precis hem centrum vi handlade lite mat vi ska ha med oss till grannarna. Har inget roligt att skriva så ni får en låt och bild istället.
Puss  ♥
Fix You-Coldplay

Pappa väckte mig 10.30 -.-

Pappa kom och väckte mig halv elva och jag blev jätte sur. Sen så gick han och jag somna om. Klockan 11 ropade mamma att jag måste gå upp nu. Så då gick jag upp och åt fruost. Drack juice till frukost vilket inte var så smart. Fick ont i magen igen. Vilket inte var så smart. Har nog inte riktigt blivit frisk än. Nu ska jag klä på mig tror jag. Eller hitta på något annat roligt :P
Puss ♥
Oj kollar inte ens in i kameran :P

Toblerone :D

Sitter och äter på en bit toblerone nu. Såå gott! Ska sova snart men vara bara tvungen att ta en bit. Har iallafall kollat klart å Veronica Mars nu. Villa bara se nästa säsong nu. Ska nog beställa hem den på söndag så jag får hem den till nästa vecka. Ska nog kolla på Eclipse nu. Eller sova... jag vet inte? Kanske dax att komma in i rutinen att inte gå och lägga sig så sent och vakna så sent eftersom skolan börjar på tisdag. Nej nu SKA jag sova.
Puss ♥

Ont i huvudet :(

Har så ont i huvudet så jag inte vet vart jag sa ta vägen. Mår illa på grund av det också. har mått illa nästan hela dagen. Det är inte roligt! :(  Nu ska jag kolla klart på Veronica Mars har bara 3 avsnitt kvar. Vill se hur det slutar (även fast jag redan vet :P) Men samtidigt vill jag bara att det ska fortsätta för det är så bra! Men jag tror ni vet att jag tycker det :P Rekommenderar det för alla som gillar drama/romantik/deckare!
Puss och kram på er ♥

Nu ska jag bada.

Skrev ju i veckan att jag skulle ta ett bad. Men det blev aldrig något. Så nu ska jag ta ett varmt bad och se om jag mår bättre efter det. Har börjat må riktigt illa. Inte kul. Vill att jag ska vara frisk nu. Men det vet ni redan :P
Puss ♥

Måste man ha rubrik?

Tycker det är så jobbigt att man måste komma på en rubrik till varje inlägg! Har så himla dålig fantasi så det blir jätte svårt att komma på en bra rubrik... Men nog om det.
Har kollat på ett avsnitt till av Glee. Det är sååå bra! Vill bara fortsätta kolla men det är ju ganska många avsnitt och varje avsnitt är 40 minuter så det tar ju lite tid... Ska nog kolla på ett avsnitt till eller så kollar jag på Veronica Mars. När jag kollat klart på Veronica och Glee tror jag att jag ska kolla kart på Gossip Girl säsong 2 så jag kan beställa hem säsong 3. Haha har blivit en riktig serie nörd. Har inte hunnit läsa så mycket vilket inte är så bra. Men jag har bara en bok och den är på Engelska så jag orkar inte läsa så ofta. Detta blev ett väldigt intressant inlägg eller hur? :P
Puss ♥
Tre av de bästa serierna!

Mår lite bättre.

Hade super svårt att somna igår kväll (eller det var nog inatt). Vet inte vad klockan blev men aillafall över 1.  Vaknade nu för 10 minuter sedan och hade ont i huvudet och mår illa. VILL BLI FRISK NUUU!!! Men det går väll över någon gång... Nu ska jag gå upp och äta eller något..
Puss ♥
Förra året i matsalen. Nyboda saknar!!!!

Borde seriöst sova nu!

Borde gå och lägga mig nu men jag är inte trött... Ska fortsätta kolla på Veronica Mars. Bara ett avsnitt till sen Ska jag sova! Godnatt. ♥

Hittade 2 gammla bilder.

I vårat tält på Öland 2007 :P
På Astrid Lindgrens värld 2007 :)

Cola :)

Sitter och dricker Coca Cola nu :) Så fort jag äter eller dricker något gör det ont i magen. Men när man är magsjuk ingår ju lixom cola så då kan man ju passa på att dricka lite :P Kollar också Kenzas blogg. Hon är ju i Thailand nu. Vill också åka dit! Vill åka till värmen och bada och sola! Vi får se om vi reser någon stans i sommar. Förra året bilade vi ner till Frankrike och 2 år innan det var vi på Kreta. Saknar!! Nu ska jag kolla på Veronica Mars är på tredje skivan :)
Tänkte att jag skulle lägga ut bilder från Frankrike och Kreta men sen kom jag på att de ligger på andra datorn :( Det får bli en annan dag.

-_-

Har sovit ganska dåligt inatt. Men det var ju inte så konstigt. Klockan 9 imorse vaknade jag och hade ont i magen och i benen. Jag kunde inte somna om och jag var så fruktansvärt trött! Då kom mamma och sa att jag skulle gå och lägga mig i deras rum. Så jag la mig där och somnade nästan på en gång. Sen vaknade jag klockan 12. Då kännde jag mig ganska utvilad så jag gick upp. Mår jag lite bättre. Har ont i magen, huvudet och benen. Sen är jag hur snorig som helst. Ska se om jag får i mig lite mat nu.
Puss ♥
Hittade en bild på mina marsvin när de var ny badade :)
Bjuder på en låt också
Pictures of you-The last goodnight.

Kan inte beskriva hur ont det gör!

Har så ont i magen! Vet inte vart jag ska ta vägen. Det blir så här varje gång jag blir magsjuk. Vill bara gråta! Sen oroar jag mig att jag ska spy och då mår jag ännu mer dåligt! Nej nu ska jag sluta klaga här på bloggen! Hoppas alla andra haft en bra dag. Godnatt på er. ♥

Inge bättre...

Har fortfarande ont i magen...Vet inte vad jag ska göra. Har iallafall fått i mig lita mat. Ska fortsätta kolla på Veronica Mars nu.
Puss ♥
Teater gänget när vi skulle klä ut oss och improvisera :P
Sosso när vi skulle spela ett spel hemma hos henne :)

Magsjuk...

Julia fick gå hem idag för jag mådde så dåligt. Har jätte ont i magen och mår illa. Har lite feber också :( Nu sitter jag och mamma och kollar på ett program om Take That. Ganska intressant men tråkigt :P
Juste idag fick jag hem Veronica mars boxen jag beställde hem i söndags. Så ikväll ska jag nog bara kolla på den och Glee :D Nu sitter jag och kollar på gamla foton på facebook. Det är roligt att få uppleva gamla minnen!
Puss ♥
Texten blev spegelvänd :P

Åka pulka till affären

Nu ska jag och Julia bara göra oss iårdnig sen ska vi åka pulka till affären. Eller jag ska dra henne och sen byter vi. Imorse vaknade vi iallfall klockan kvart över 9. Sen satte vi på datorn och kollade på 2 avsnitt till av Glee. Så nu har vi bara 3 skivor kvar :P Sen gick vi upp och kollade på top model när vi åt lite frulle. Nu ska jag gå och klä på mig.
Puss ♥
Haha vad jag ser sur ut :P

Nu ska vi sova.

Nu har vi kollat på 2 avsnitt av Glee ( Haha jag har blivit beroende :P) Den här gången kollade vi på säsong 1 för Julia har inte sätt Glee förut :) Så godnatt alla som är vakna.
Puss ♥
Ush vad vi ser trötta ut :P

Jullan is here!

Nu kom precis Julia hit. Hons ska sova här :) Idag när pappa kom hem kollade vi lite på Bones. Sen åkte vi och hämta mamma sen åkte vi till farmor. Hon har namnsdag idag grattis! <3 Sen åt vi på Mcdonalds. När vi kom hem spelade jag lite Guitar Hero. Och sen kom Julia och störde. Nej jag skojja bara! Nu ska vi hitta på något ruligt.
Puss ♥

Sitter fortfarande i sängen :P

Har fortfarande inte gott upp. Sitter i min säng och kollar på Glee. Fast snart ska jag gå upp och kolla på tv och äta lunch. Jätte intressant inlägg jag vet...
Puss ♥

Dålig fantasi när det gäller rubrik!

Vaknade för ungefär 5 minuter sedan. Det är inge bra att jag sover så länge för jag får så otroligt ont i huvudet! Men jag hoppas det går över. Nu ska jag gå upp och kolla på tv. Kanske sätter på Glee vem vet :P
Puss♥
Från förra året

Okej...

...Det slutade med att jag fortfarande är vaken. Måste sova nu...

Inte trött men ska nog sova endå

Har kollat på ett avsnitt nu. Var på väg att se ett till men då skulle det bli så sent så jag struntar i det. Ska nog sova istället. Men problemet är att jag inte känner mig ett dugg trött. Kanske läser lite...
Puss ♥
Jag och Sosso när vi provade klänningar förra året :)

Glee:D

Har kollat klart på hela säsong 1 nu. Och då vill man ju kolla på säsong 2 men den har typ inte kommit till sverige än. Men då hittar jag en sida där man kunde kolla på Glee utan att behöva ladda ner något program eller att det kostar pengar! Så nus ka jag kolla på första avsnittet. Det är bara ett problem...Den buggar -.-
Puss ♥

Spelat gh i en timme nu :)

Har spelat Guitar Hero i en timme nu. Fört spelade jag trummor sen gitarr :) Nu ska ja kolla på familjen annorlunda. Det är ju första avsnittet idag.
Puss ♥

Nu far vi mot centrum.

Nu har jag precis beställt hem Veronica Mars säsong 1. Det är en av de bästa serierna tycker jag. Så jag hoppas jag får hem den så fort som möjligt. Nu ska jag och mamma åka till centrum och lämna tillbaka filmerna vi hyrde i fredags. Sen ska vi nog gå till leksaks affären och köpa tennis bollar. Det behöver vi ha till vi ska tvätta min jacka. Ska åka nu.
Puss ♥

ska nog ta ett bad.

Har inget att göra så jag ska nog gå och ta ett varmt skumbad :)
Puss ♥

Städa åt marsvinen

Dax att städa åt mina marsvin igen. De smutsar ner så fort! Dom är ju inte direkt rumsrena :P
Hittade ingen bild på marsvinen så ni får en bild på Sosso på väg till Bjursås förra året. Sosso ser du vem som är i bakgrunden? ;)

Pannkakor!

Åt bara en liten frukost idag eftersom jag sov så länge. Så jag är redan hungrig. Så nu ska jag göra pannkakor :D
Puss ♥

Inge bra att sova för länge...

Godmorgon allihopa. Jag somnade typ 23.50 igår natt.  Och så vaknar jag nu 12 timmar senare.. Det är inge bra att jag sover så länge för jag får ont i huvudet och blir super trött resten av dagen. Ja ja vad gör man. Det är ju endå rätt skönt att bara sova. Nu ska jag gå upp och kolla på tv och äta lite frukost.
Puss ♥

Ska läsa nu sen sova...

Går faktiskt och lägger mig ovanligt tidigt idag. Är jätte trött även fast jag sov 11 timmar. Ska nog läsa lite innan jag somnar :) Hoppas alla sover gott. Godnatt ♥

Skottat.

Kom in för ungefär en kvart sen. Skottade nästan hela uppfarten. Snacka om att vara jobbigt! Nu sitter jag i köket med pappa och går igen låtar på Spotify för att se vad jag skulle kunna sjunga på musik kafét i vår. Det är jätte svårt att välja för det finns så många bra låtar! Nu ska jag fortsätta kolla :)
Puss ♥
Idag blev mamma med på bilden :)

Vaknade lite sent idag.

Pappa kom och väckte mig klockan 11 och sa att frukosten var färdig. Och så skulle jag gå upp men nej så blev det inte. Sov tills klockan blev 12.10. Och sen låg jag och läste i 30 minuter. Så jag gick upp 12.40 hehe. Intressant va? Ja iallafalll idag ska vi åka till min mormor och fira jätte sen jul afton. Och sen har vi en kvar som jag inte vet när den ska bli av :P Nu ska jag borsta tänderna.
Puss ♥
ny duschad :P
Bilderna från nyår går fortfarande inte att lägga upp :(

Borde nog sova nu..

Har legat och läst i en tidning nu i 40 minuter men är fortfarande inte trött. Kollar nog runt lite på datorn en stund till. Vill ju inte vara vaken för länge.
Puss ♥

:'(

Har kollat på The last song nu. Den var inte lika sorglig som Dear John men jag började gråta endå... Haha men den här var också bra. Men vill nog inte se den igen. Jag är inte ett dugg trött men ska nog gå och lägga mig iallafall. Kanske sätter på någon annan film.
Puss ♥

Tror inte att det blir några bilder...

Jaha det funkar fortfarande inte att ladda upp bilderna så jag tror inte att det blir några. Men jag ska prova igen det lovar jag!
Nu har jag iallafall precis kollat klart på Dear John. Den var så himla sorglig så jag började gråta 4 gånger :P Men riktigt bra! Rekommenderar den till alla som gillar kärleks filmer. Ska nog kolla på The last song nu. Ennu en gråt film :P
Puss ♥
ni får en live bild istället ;)

J*vla apa!

Haha lite onödig rubrik men jag blir så sur! Det funkar fortfarande inte att ladda upp bilderna...Suck. Ja ja ni får hålla ut. Och så får vi se om dom kommer någon gång :P
Puss ♥

Jaha nu är det 2011!

Somnade typ 03.20 inatt och vaknade 11.40. Så jag är jätte trött. Var inte så trött är jag skulle gå ocg lägga mig så kollade på Glee och det kanske inte var så smart. Om jag inte hade gjort det hade jag nog inte varit så trött :P
Iallafall när jag gått upp åt jag såklart lite frukost. Sen gick jag och la mig igen och kollade på Glee och åt godis :) Sen åkte vi hem. När jag kom hem tog jag hand om mina söta marsvin som varit ensamma i mer en 24 timmar. Stackarna! Sen spelade jag Guitar Hero. Sen så satte jag på datorn. Och nu sitter jag här :P Nu kommer iallafall bilder från inatt. Dt funkade inte! :( Får prova om en stund igen
Puss ♥

Kick-Ass

Har precis kollat klart på Kick-Ass. Den var skit bra. Bara det att den var super äcklig på vissa ställen. Nu ska jag gå och sova även fast jag inte är trött. Men jag vill ju inte sitta vaken alldeles själv :P
Puss ♥

Wow

Har haft en besökare idag ;) Ja juste gott nytt år allihopa hoppas ni får en bra start på 2011!

RSS 2.0