godnatt

Nu ska jag lägga mig och läsa. Vi hörs i morgon.

Fest hos mange!

Heh låten suger ju men kan inte sluta lyssna på den. Vet inte vad som flugit i mig.

Sorry...

Inte bloggat på ett tag nu igen. Verkligen ledsen. Ska försöka bättra mig men det tar ju lite tid med Hilda. Hon är ju inte valp för alltid så man måste ju ta hand om henne ordentligt nu. Senaste dagarna har hon skällt och gnytt väldigt mycket. Tror det berott på värmen. Det har ju varit ganska varmt nu! Hon har inte orkat göra så mycket på dagarna så på kvällarna har hon fått bus fnatt! Sprungit runt som en galning! Nu springer hon farm och tillbaka i huset och vi fattar inte varför. Synd att inte hundar bara kan säga vad felet är.
.
Ni får en gullig bild på Hilda i alla fall.

HIlda video

I bakgrunden berätta farmor att Hilda sprungit in i fönstret på morgonen för att hon ville komma åt mina foppa tofflor. Sen hade farmor öppnat så att hon fick leka med dom.

Farmor här

Idag väckte Hilda mig klockan 6 idag och jag kunde inte somna om för hon gick upp och låg vid mitt huvud och andades i mitt öra och slicka mig i ansiktet. Så jag försökte med att sätta ner henne på golvet och då bara skällde hon så jag gick upp halv 7.
.
Vid 8 somnade jag och vaknade 9 passade på för Hilda sov också. Vid kvart över 9 kom farmor och då gick jag och a mig igen och sov till kvart över 12. Då fixade jag lunch till oss två. Det blev köttbullar och makaroner. Till efterrätt hade farmor köpt jordgubbar så vi åt jordgubbar och mjölk. Mums! Nu sitter vi och bara vilar och Hilda sover. VI hörs senare ikväll.
.
Juste! snart kommer en till video på Hilda

Fick sova lite idag

Hilda har ju väckt mig vid typ 7 hela förra veckan men idag fick jag sova till klockan 9 och då vaknade jag av mig själv! Så himla skönt att få sova lite till i alla fall. Tror Hilda är ganska uttråkad nu när jag sitter vid datorn. Snart börjar hon nog skälla på mig så vi hörs senare när hon sover.

X-men first class

Filmen var grym. Det var ju liksom om hur allt börja så man fick lite koll. Jag rekommenderar den varmt! Svårt och säga om man ska se de andra 3 först eller den här först. Skulle nog se de andra först så blir den här lite roligare att se!
.
Nog om det! Nu tänkte jag iaf spela lite the sims. Vi hörs senare.

Bio med papi

Idag ska jag och pappa gå på bio. Vi ska se den nya X-men filmen. Vi två har altid gillat X-men så det ska bli spännande att se den här. Även fast det är nya karaktärer och så. Bion börjar klockan 3 så jag hinner fixa lite innan. Idag ska jag nämligen försöka hinna med att klippa klorna på Hilda och Marsvinen, bada Hilda och städa marsvinsburen. Men vi hörs senare när jag kommer hem.

Idag kommer Nilla

Japp idag kommer Nilla och hon ska hälsa på Hilda. Ska bli roligt. Hon kommer vid 12 så har lite ledig tid nu. Tänkte bara skriva lite. Men nu ska jag umgås lite mer resten av familjen.

Midsommarafton

Idag var ju farmor och mormor här. Vi har bara tagit det lugnt hela dagen. Precis som en vanlig dag. Vi gick även er och kolla på när alla dansa vid midsommarstången men vi stod långt ifrån för Hilda tyckte det var lite läskigt. Nu orkar jag inte blogga mer. Vi hörs imorgon.

Har typ alla gett upp på min blogg nu...

Värkar som att många inte orkar kolla in blogg nu när jag inte haft tid att blogga. men jag lovar att jag ska bättra mig! Ska verkligen försöka! Nu ska jag i alla fall äta grädde med jordgubbar. Kan blogga efteråt.

Sa ju att jag skulle blogga

Inte den bästa bloggningen de senaste dagarna då. Men har inte tid nu med Hilda. Men idag är det ju midsommar och M&P plus farmor och mormor är här. Så då passar jag på och bloggar lite i alla fall. Just nu sitter alla ute och Hilda springer runt på tomten. Nu ska jag vara lite social. Vi hörs senare.

Blogg torka...

Har inte hunnit blogga de senaste dagarna eftersom jag måste ta hand om Hilda. Ska försöka bättra mig! Finns egentligen inte så mycket att blogga om när man bara är hemma hela dagarna. Men ska försöka blogga lite iaf.

Jobbig dag för Hilda

Igår blev det jobbigt för Hilda. Hon var så himla trött när alla gått hem igår. Stackaren.
.
Imorse vaknade jag vid halv 6 och hon ville hoppa upp i min säng. Efter ett tag ser jag att det är blött typ överallt i mitt rum! Då har hon ju kissat i sin bädd och gått runt så det blivit blött överallt. Så det var ju bara gå ut med henne och torka golvet.  När vi kom in igen var hon ju super busig. Kan man ju förstå när hon sovit så länge. Så jag la mig på golvet där jag sovit de senaste nätterna så busade vi kanske i 20 minuter och hon bet faktiskt inte lika mycket som hon brukar. Sen lyckades jag somna om (tror hon gjorde det också) men sen klockan 8 gick jag upp för så var hon inte allts trött. Så sen dess har vi ätit och busat! Tror hon har gått och lagt sig nu iaf. Hon blir ju trött så fort vi busat.
.
Nu ska jag se vad Hilda håller på med. Vi höres

Rubriker är bara jobbiga...

Inatt har jag sovit ganska bra men imorse vid halv åtta vaknade jag av att Hilda slicka mig i ansiktet och då vände jag mig bara om och då kom hon till andar sidan och slicka ännu mer. Så då tog jag ut henne sen när vi kom in hade hon blivit jätte pigg och busa och bet överallt! Och leksaken dög inte så hon var ju tvungen att bita på mig. Sen börja hon skälla och grejer när Erik vakna och ville busa. Men tillslut kom mamma och hämta Hilda så jag kunde sova vidare. Så jag sov till klockan 10 vilket var väldigt skönt eftersom jag inte sovit så mycket de senaste dagarna.
.
Idag kommer min andar kusin Stephanie hit och hennes mamma och ska hälsa på Hilda sen ska farmor också komma. Senare kommer pappas band och ska repa och sist kommer Eriks föräldrar och ska hämta honom. Så det blir en fullspäckad dag för Hilda.
.
Nu ska jag återgå till att kolla på film med kusinen.

Video


Kussen Erik här!

Igår kom ju Erik (tror inte jag sagt det). Så idag har vi slappat spelat monopol lekt med Hilda och snackat. Alltid lika mysigt.
Tänkte att ni skulle få lite bilder och senare en video
Vi tog fram en tunnel som hon gillade

Videon!


Bilder från dagen

Hilda låg och sov på min arm
Ja det var lite av dagens bilder. Snart kommer en video

Paus

Nu har M kommit hem så jag passar på och bloggar medan hon har lite koll på Hilda. Natten gick helt okej. Tror Hilda sov mer än jag. Fick gå ut två gånger med henne. Just nu håller hon på och leker med en leksak som hon bara Älskar! Hon skäller och springer runt som en galning. Sen fick hon en ny leksak som hon blev ganska rädd för men jag tror det är den hon  skäller åt  nu.
.
Nu måste jag gå och se vad som händer. Hon skäller och morrar som en galning! ^^

Hilda <3

I bilen på väg hem. Hilda var inte den gladaste och gnydde.
Sen somna hon på vårat golv. Pappas hand om ni undrar^^
Hon låg jätte roligt så jag börja skratta och väckte henne.
Ska bli riktigt spännande de första dagarna. Hon är rädd och vågar inte gå runt i vårat hus. Vi bor ju ganska stort också. Men vi får se hur det blir. Försvinner nog ganska fort.

Ny kategori

Älskade Hilda <3 Ja familjens kära hund Hilda <3

Skolavslutning bilder!

Han tyvärr inte ta så mycket mer bilder.
Men slutligen min klänning:

Bilder!

Försökte ladda upp bilder med det tog för lång tid med vårat mobila bredband så jag tar det när vi kommit hem om jag har tid.

I bilen

Har datorn i bilen så jag passar på att blogga lite. Idag är det ju den stora dagen då vi ska hämta våran nya familjemedlem! Just nu befinner vi oss i Södertelje. Så vi har ju en bit kvar eftersom det ligger i Örebro.
.
Igår var det ju skolavslutning som var jätte mysig. Det var en konsert som var bra men vi stod ju ute och jag hade bara klänning vilket blev lite kallt. Sen fick vi våra kuvert som vanligt. Sen gick jag och Sosso till centrum och handla sen tillbaka till skolan och kollade på alla niorna som gick ut. Sen ska jag och Sosso gå till bussen och då börjar jag storböla som vanligt! Skratta samtidigt som jag grät. Haha ja efter ett tag kunde jag i alla fall lugna ner mig.
.
Sen igår kväll var jag ju barnvakt. Vi hade det kul och busa. Två härliga tjejer iaf. När deras mamma hämtat dom så slappa jag bara. Var så otroligt trött!
.
Det kommer komma bilder om en stund troligtvis! Men vi får se

:D

Älskar låten och videon! Haha Rebecca Black fick vara med!!

Barnvakt

Hela kvällen har jag varit barnvakt åt en treåring och en sjuåring. Vi har haft super kul! Orkar inte blogga mer för jag är så otroligt trött. Vi ska ju upp tidigt imorgon också eftersom vi ska hämta hunden då! Men ville bara skriva så att ni vet att jag lever.
.
Bilder och inlägg om skolavslutningen får vi se när det kommer. Kommer ju ha fullt upp av hunden nu!

Mobilblogg

Japp idag är det skolavslutning och jag är på väg till skolan. Käns väldigt bra att äntligen gå ut sjuan! Nu är det ju bara två år kvar! Sen är det såklart gymnasiet också men då får msn ju välja själv. Ne nu ska jag inte babbla så mycket. Ni får ha en fortsatt bra Onsdag ( kanske skolavslutning) så hörs vi ikväll.

Skolavslutning imorgon!

Imorgon är det ju skolavslutning och då ska ni ju få se min klänning! Ni får hålla ut tills imorgon.
.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Har varit så himla trött idag. Antagligen efter det inatt. Men vi hörs imorgon.

Här är filmen

Madde och Sosso ni får säga till om jag ska ta bort den.

Kom hem 12

Vi fick gå kvart över elva så jag kom hem runt 12. Väldigt trevligt! Nu håller jag på och laddar över våran No film på youtube så den kanske dyker upp senare på bloggen. Har inget mer vettigt att skriva nu.

Märklig natt

Inatt vaknade jag av att mobilen lät och då trodde jag det var mitt alarm så jag gick in på facebook på mobilen som jag brukar. Men sen var jag så ofattbart trött (vilket jag inte brukar vara). Så jag la mig ner igen. Då lät den igen. Sen har min kusin kommenterat på facebook att jag ska kolla mina sms så det var det som låtit. Och då kollar jag på klockan och då är den ju 00.00. Hehe jag som todde den var 7. Efter det hade jag jätte svårt att somna om dessutom. Lite kans.
.
Vaknade iaf klockan 7 i morse när klockan ringde. Sen har allt bara varit som vanligt. Ska strax cykla till bussen. Vi börjar 9 och slutar 20 vilket är väldigt bra. Nu ska jag bara fixa det sista sen drar jag.

Mormor

Skoldagen var bra. Vi fick godis av lärarna vilket var väldigt snällt! Tack till dom! Efter skolan väntade jag och Sosso i en timme sen stack jag till bussen och mötte mamma vid skanstull. Sen åkte vi till mormor och så kom pappa dit också så vi åkte till skogskyrkogården och mötte min morbror för morfar skulle fyllt 89 år idag! Så jag vill gratta dig morfar och hoppas att allt är bra med dig! ♥
.
Sen åkte vi till en restaurang som vi brukade gå till förut och så åt vi deras goda pizza! Mums! Nu har vi precis kommit hem och jag är super trött! Så jag ska nog gå och lägga mig snart. Hehe

Skola imorgon....

ja då var det skola imorgon igen. Vi ska typ bara städa och så. Typ hitta på något kul med hela klassen. Har iaf ingen lust att gå till skolan även fast det bara är en kort dag. Ska lägga mig och läsa nu. Just nu läser jag Liza Marklunds bok gömda. Än så länge är den bra. Har inte kommit så långt då.

Städdag för snart kommer vovven!

Idag ska vi bara städa städa och städa för på Torsdag kommer ju våran nya familjemedlem! Ska bli galet kul och jag håller på att längta ihjäl mig! Ska städa mera nu och sen slappa.
Vi köpte en super mysig bädd igår till vovven

okej nu mår jag bra igen

Okej nu mår jag typ bra igen. Är lite lugnare nu och det kommer inte ånga ur öronen. Haha nej nu skoja jag bara. Ska nog lägga mig nu. Inte för att jag är trött då...
Ursäkta igen för inläggen nedanför... Vill inte lägga ut det på er hur jag reagerar liksom...

Okej förklaring har jag fått

Läs inlägget innan om ni vill fatta något!
.
Innan personen sa att jag var konstig sa personen vilket skola personen skulle börja i sen. Då sa jag att jag kände igen det men inte visste vart ifrån (skolans namn). Och nu fick jag reda på att det var därför jag var född konstig! pga att jag kände igen namnet på skolan. Okej det kan ju inte bara ha med det och göra. Så jag bara skiter i det här! Är det jag eller personen som är knasig? Personen måste ju tyckt det länge eftersom vi träffas varje sommar och personen vet inget privat om mig. Vi har bara träffas och umgåtts varje dag i en vecka varje sommar (om inte två). Så personen kanske tycker jag är konstig på sättet jag är. Men fine då får du väll tycka det!
.
Ska försöka lugna ner mig nu. Blir bara trött på människor som ....

Du är bara född lite konstig

Ibland är det bra att vara ärlig men inte för ärlig. Vissa saker vill man inte alltid höra!
Jag är jävligt stolt över mig själv och jag är mig själv så mycket som det går! Och jag vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt. När jag fråga säger du " det vet jag fan" sen " men det är bara att respektera att du är lite konstig"... Jaha tack! Kanske är löjlig att jag bryr mig när jag tänker på vilket person det var som sa detta till mig.Men jag blir arg! Hur kan du bara slänga ur dig något sådant?? Ska jag respektera det. Jag har inte sagt emot och det var du som tog upp det från första början.
.
Sen säger du att det är precis som att dina kompisar brukar säga att du var född till apa. Hur ska jag tolka det? Men du kanske inte är mogen nog att säga det. Men när jag tänker på saken så var det ju ett år sedan vi senast träffades och flera månader sedan vi senast chattade. Hur kan du då bara säga det? Det fattar jag inte?
.
Nu vill du inte svara heller. Jag är i alla fall stolt över mig själv och om du bara slänger ur dig något sådant kan du slänga dig i väggen!
.
Ursäkta att jag skriver detta på bloggen men jag fick ett stort behov över att skriva av mig! Blir så arg på vissa människor!

(Ni som inte fattar så skrev personen det som är rubriken)

HAHA vet ni vad .. skrev nu! "jag vill bara att du respekterar det vill inte bli slagen gul och blå. Okej!"
hehe vet inte hur jag ska tolka detta längre... Får se hur det blir när jag träffar dig i sommar igen. (Nu är jag inte så säker på om jag vill det). Ingen vill väl träffa en konstig människa....så han lär väl inte vela träffa mig heller. Men om jag väljer och träffa dig ska jag såklart inte slå dig men jag kommer sacka med dig för jag fattar inte varför du sa något om du själv inte kan förklara...

Ny kategor

Videos Ja här kan ni se videos :D

video från övernattningen


Hejsan

Vaknade tio över ett och skulle kunnat sova mycket mer men jag gick upp för man kan ju inte sova bort hela dagen när man har saker att göra. Snart kommer i alla fall Julia och då ska vi dra ner och bada. Hehe första doppet i år för mig... Sen ska vi städa här hemma och åka och handla saker till hunden för den kommer ju på torsdag!! Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna.

Fredag 10/6

Forstättning del 2. Del 1 hittar ni HÄR.
.
Runt halv 3 inatt ville de flesta sova. Men inte jag Katta, Katta och Madde. Så vi tog 3 madrasser ner i ett v omklädningsrummen och la oss ner och snacka massa strunt. Vi hade super kul! Klockan halv 6 imorse så hade i inget att göra för vi hade pratat om allt och jag ville inte somna så vi gick till Donken. Jag trodde som öppna klockan 6 så vi var där ungefär klockan 6. Men då öpnnar dom ju klockan 7! Så vi satte oss och vänta i en timme. Ganska skönt och bara sitta ute och vila. När donken öppna köpte jag en latte för att piggna till och 3 toast. Men fick inte i mig allt. När vi ätit lite gick vi tillbaka till dom andra och då hade som vaknat. Klockan 8 gick vi till Ica och köpte matsäck. Sen åkte vi till hundängarna. Där var alla musikklasser förutom niorna och vi hade lag tävlingar. Gick inte särskilt bra för mitt lag men vi hade kul! Men eftersom jag inte sovit något på natten blev jag väldigt flummig! Men sen blev jag super trött och så gick det verkligen över gränsen men jag vill helst inte ta det på bloggen.
.
Efter kom M oc hämta mig och direkt när vi kom hem satte jag mig ner! Ville absolut inte sova! Men jag la mig ner i soffan och somna på bums! Sen helt plötsligt var klockan 17.00 och så gick jag och la mig i min säng och sov en och en halv timme till typ. Så jag osv lite mer än 5 timmar. Riktigt skönt! Hade ju inte fått sömn på 27 timmar. Men det var värt att vara vaken! Nu tänkte jag att ni skulle få resten av bilderna.
Vi skrev även på hela kroppen med bläck hehe...
Ja det var några bilder. Vi hade riktigt kul i alla fall! Vi borde göra om det!

Torsdag 9/6

Okej tänkte berätta om gårdagen och dagen. herre gud! När jag kommit till centrum efter ridningen igår så mötte jag Malin och jag åt. Sen gick vi på niornas musikcafe med några andra i klassen också. Efter det gick vi till idrottsalen. Vi snacka lite och vänta på att alla skulle komma. Sen när alla var där körde vi turminator. Efter det var vi helt slut så då gick alla ner och duscha. När vi hade duschat och så gick vi och la oss på den gigantiska skummattan som vi skulle sova på. Så låg vi bara och snacka. Nu har vi då kommit över klockan 00.00 vilket betyder att fortsättningen kommer i nästa inlägg. Nu kommer bilder från igår. Tr även med lite bilder från skolan.
Och nu från innan musikcafet.
Och sen när alla var samlade på mattan.
VI är inte så få i klassen bara det att alla inte ville vara med. Resten av bilderna kommer i nästa inlägg.

Skoskav

Nu sitter jag och väntar på bussen den kommer om en kvart så jag passar på att slänga in ett inlägg. Ska i alla fall möta Malin i centrum och så ska vi käka något och handla lite inför kvällen. Sen ska vi möta några människor och gå på 9:ormas musikcafe. När det är klart så går vi till våran idrottshall öch så ska vi sova där! Får se om jag bloggar något mer ikväll.

Godermorgen

Ush vad jag är trött idag! Det var ju meningen att jag skulle vara pigg! Ja ja. Nu på morgonen har jag packat det jag ska ha ikväll och sen har jag bara kollat på tv. Ska packa det sista innan jag drar till bussen.
Vi hörs typ senare men då får ni nöja er med mobilblogg för jag kommer inte hem sen igen.

Sussa nu

Ja nu ska jag sova. Kanske lite tidigt men vill vara pigg till i morgon för då ska vi (några i klassen) sova i våran idrottshall på värsta tjockmattan. Haha ska bli super kul! Vi ska typ vara uppe halva natten och så ska vi köra turminator (stavas det så??). Men tyvärr är den inte säkert om det blir något men vi får hoppas! Håll en tumme allihoppa! Ni får sova så gött så hörs vi imorgon♥
Älskar bilden!

söt Corgi


Welsh Corgi med i videon

Har ni sett videon till Swedish house mafias senast låt save the world? I alla fall där är det med en Welsh Corgi (en sådan vi ska ha som kommer nästa vecka!!). Det är det lilla långa hunden som är svart och beige typ. Själva videon i sig är riktigt bra tycker jag! Vad tycker ni?

Hm..

Vet inte hur man ska förklara den här dagen. Har varit både bra och dålig. En riktig knas dag! Många känslor som bara vällde fram som jag inte känt på länge... Okej nu ska jag inte skriva värsta boken här då. Dagen gick i alla fall fort vilket var skönt. Sitter hemma och slappar nu. Har fortfarande ont i magen men det ger sig snart. När jag haft så här förut har det bara hållit på i tre fyra dagar. Nu ska jag kolla på gamla avsnitt som jag missa av Big Brother.

Hemma

Vet inte när jag somna inatt. klockan kan ha varit 1 eller 2. Har igen aning. Lyckades i alla fall somna. SEn imorse bestämde jag mig för att vara hemma. Skulle inte klara av att gå till skolan. Det blir alltid så när jag har så ont i magen! Nu ska jag gå och krypa ner i soffan och kolla på lite tv och se om jag får i mig lite mat.
Haha var bara tvungen att fota när vi hade köpt en fisk som vi skulle äta. Vem äter liksom huvudet?

Mobilblogg

Dagen har varit bra. Var ute stort sätt hela dagen. Om ni undrar varför jag fortfarande är vaken så är det för att jag har så där ont i magen som jag får ibland. M och jag har varit ute på en promenad nu på kvällen kanske för 30 minuter sedan. Blev inte så mycket bättre av det. Ska nog försöka sova nu. Tror inte det kommer gå men man kan ju alltid prova. Ellerhur? Vi hörs imorgon.

502 inlägg

Nu har jag gjort 502 inlägg! Skapade ju bloggen 11 december så det är väl ganska bra.

OMG!

Inatt kom den första riktiga trailern till breaking dawn!! Gud vad jag längtar! Alla måste se!

Men hallå?

Martin skulle ju vunnit! Både Simon och Peter var bara tråkiga att kolla på. Det hände ju lite när Martin var med. Okej sen kan man ju tänka på Rodney och Keterina så var Martin inget i jämförelse. Men ändå liksom.

Nu ska jag i alla fall lägga mig och läsa. Tänk vi är lediga imorgon också! Härligt! Vi hörs imorgon♥

Lugn dag

Idag har jag pluggat matte städat åt marsvinen och försökt fixa med en film vi gjort i skolan. Vilket inte gick så jätte bra. Annars har jag bara läst. Nu har jag kollat på 2 avsnitt av hellcats och är på det tredje. Har missat lite så jag var tvungen att ta igen. Men nu börjar det igen så vi hörs.

Matte

Gästerna gick hem runt halv ett inatt och direkt efter det gick jag och la mig. Imorse vaknade jag typ strax innan 11 och så läste jag till typ tjugo i 12. Nu sitter jag och pluggar matte eftersom vi har prov direkt på morgonen på tisdag. Ska nog fortsätta räkna nu.

Bakat

Nu har jag bakat muffins och en rabarber paj. Imorse va P tvungen att åka in till akuten för han hade sådan tandvärk! Så det har varit en ganska strulig förmiddag/eftermiddag. Men gästerna kommer i alla fall bara lite senare. Så nu ska ja ta en dusch sen ska jag fixa och städa här hemma. Men vi hörs troligtvis senare ikväll.
Hihi så underbart söta! ♥

Läsa den nya boken

Nu ska jag lägga mig och läsa den boken jag köpte idag. Värkar riktigt bra! Sen ska jag sova. Är trött och yrslig efetr en lång dag i stan. Så jag måste vila upp mig för imorgon ska vi ha gäster. Goodnight ♥

Shoppingdag med mami

Kom hem runt fem från våran shoppingdag. Vet inte hur mycket kläder det blev! Vi hade i alla fall super kul! Vi skratta mycket! När vi kom hem hade vi såååå ont i fötterna. Vi gick ju ganska mycket också!
Nu kommer bilder på vad jag shoppa:
Baddräkt för 249 kr
Bikini överdel 129 kr
nederdel 79.50 kr
Cardigan skulle ha kostat 300 kr men det var rea så det blev 99 kr
Skulle ha kostat 99 kr men det var 25% på hela KappAhl så det blev 74 kr
Skulle ha kostat 99 kr men det var rea så det blev 49 kr
99 kr
349 kr
Ja ni ser nog priset och namnet på boken ^^
Tre skal till nya mobilen 3 för 149 annars 80 kr styck plus ett skydd till skärmen också.
Slutligen en bild på mig. Köpte även en skolavslutning klänning men den får ni icke se för ens den stora dagen.
Ja det var dagens köp. Vi hörs senare ♥

Mobilblogg

Nu sitter jag och M på bussen på väg till stan. Ska bli skönt med en mor och dotter dag. Jag kommer antagligen blogga när vi kommer hem men vet inte riktigt när det blir. Vi hörs senare

Nu ska jag sussa

I morgon ska jag gå upp halv 8 eftersom M och jag ska till stan. Så jag ska gå och lägga mig nu. Är ändå väldigt uttråkad. Kommer nog läsa ett tag också. Vi hörs ♥

:D

The sims 3 funkar fortfarande inte, den har stått och laddat hela natten men inget händer. Men när jag äter frulle idag så kommer M&P med en påse. En försenad födelsedags present. Och i den ligger en iPhone 4!!! Dom måste ha blivit galna! Jag blev så glad att jag börja grina. Nu måste jag åka och köpa skal och plast eftersom jag bara har grejer till en iPhone 3. Men M och jag ska ju åka till stan imorgon så det passar ju bra!
Nu ligger den och laddar så jag bara väntar på att den ska ladda klart.
Snart kommer också denna älskling till familjen. Visst är hon underbart söt! ♥

J*vla .......

Är så arg nu. Har suttit vid datorn i snart en timme och har försökt få igång the sims 3 men det vill inte funka! Blir galen (eller jag är galen). Nu har jag av installerat det så nu håller den på å tänker när den ska installera igen. Tar ju typ 700 år! Står att det är 19 minuter kvar och när det är klart kommer det säkert inte funka!

Ursäkta mig. Jag ska inte klaga så mycket här på bloggen. Life goes on... Var i alla fall skönt att skriva av sig!

Varför går det inte att se statistiken?

Funkar inte att se statistiken. Något strul med blogg.se igen...

RSS 2.0